شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۹
منبع: نمایندگی دانشگاه اصفهان
محمدی: در گروه مرگ قرار داریم

محمدی: در گروه مرگ قرار داریم

اصفهان (ایسنا) - سرمربی تیم امید گیتی پسند گفت: بازی را خوب شروع کردیم و خدا را شکر ۳ امتیاز سخت بازی اول را گرفتیم.

مهدی محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، در خصوص بازی اول تیمش برابر شهرداری رشت در لیگ برتر امید، اظهار کرد: بازی را خوب شروع کردیم و تیم روبرو ۱۳ دقیقه توپی مقابل دروازه ما نیاورد. عیب بازیکنان ایران این است که زود از گلزنی ارضا می‌شوند. خدارا شکر در نیمه دوم روی تاکتیک ها و ضربات کرنر به گل رسیدیم.

وی ادامه داد: ۳ امتیاز بازی اول خیلی سخت است که خدا را شکر گرفتیم. شهرداری رشت یک تیم فیزیکی بود و فکر می‌کنم یقه تیم‌های دیگر را بگیرد.

محمدی در خصوص محدودیت ۵ خطا شدن تیمش در هر دو نیمه، افزود: به بازیکنان گوشزد کرده بودم، اما متاسفانه در جو بازی قرار می‌گیرند. اندکی هم داور ۲ بازی، روی چند صحنه سوت اشتباه زد که ۵ خطا شدیم. به نظر من داوری در نیمه دوم اشتباهاتی داشت.

سرمربی تیم امید گیتی پسند ادامه داد: در گروه مرگ قرار داریم و همه تیم‌های حاضر در گروه ما در بزرگسالان تیم دارند و صعود از این گروه شاهکار است. انشاالله یکی از تیم‌هایی باشیم که از گروه صعود کنیم.

انتهای خبر

آخرین اخبار استان‌ها