• شنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۸ / ۲۲:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98071310074
  • خبرنگار : 50159

زنجان رتبه هفتم کشوری در طلاق ثبت شده

زنجان رتبه هفتم کشوری در طلاق ثبت شده

ایسنا/زنجان معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری گفت: زنجان رتبه هفتم کشوری را در طلاق‌های ثبت شده طی سال‌های 90 تا 95 به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، اطهره نژادی شامگاه امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در تالار پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با تاکید بر اینکه مهم‌ترین موضوع و هدف در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده بحث عدالت جنسیتی است، افزود: زنجان جزو استان‌هایی است که پروژه‌های مختلفی از ابتدای دولت تدبیر و امید تا به امروز به اجرا درآمده است.

وی با یادآوری اینکه در سال 96 تعداد 8 پروژه و در سال گذشته نیز 4 پروژه داشتیم، تصریح کرد: تقویت شیوه‌های ارتباطی و مهارتی دانش‌آموزان دختر، ارائه خدمات مشاوره و ساماندهی زنان قالیباف در جهت استانداردسازی محصولات، توسعه و تجهیز صندوق‌های اعتباری خرد، تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، توسعه توانایی سازمان‌های مردم‌نهاد در زمینه کارآفرینی و کسب و کار و گفت‌وگوی ملی خانواده، از جمله این پروژه‌ها بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه زنجان در زمینه کودک‌همسری برخلاف آنچه که طی هفته‌های اخیر در رسانه‌ها مشاهده کردیم، رتبه دهم را در اختیار دارد، ادامه داد: همچنین در زمینه طلاق‌های ثبت شده طی سال‌های 90 تا 95 جایگاه هفتم از آن زنجان است. همچنین زنجان در زمینه زنان تا 17 سال که اقدام به خودکشی کرده‌اند رتبه پنجم را از آن خود کرده و در حوزه زنان معتاد دستگیر شده رده سنی 25 تا 34 سال نیز جایگاه پنجم را دارد.

وی هدف از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان‌ها را تلاش برای احقاق حقوق همه مردم، تحقق عدالت جنسیتی، توجه مسئولانه به پایداری محیط زیست و توسعه ظرفیت‌های ملی بر اساس اسناد عنوان و با تاکید بر اینکه این مهم جزو تکالیف دستگاه‌ها است، اظهار کرد: بی‌تردید این مهم ریسک‌هایی را نیز از جمله عدم توجه جامع و مانع به همه ابعاد پیشرفت زنان و خانواده به دنبال دارد.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده دارای یک اثر نهایی مورد انتظار، پنج اثر اختصاصی، هشت دستاورد در میان‌مدت و 55 خروجی در کوتاه‌مدت است، خاطرنشان کرد: تعداد و تنوع اعضای شورای راهبردی تدوین سند و نیز تعداد و تنوع مشارکت‌کنندگان در تدوین سند از نقاط قوت سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان زنجان به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha