• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98071612360
  • خبرنگار : 50061

کشف ۶۸ دستگاه بیت کوئین قاچاق در بوئین‌زهرا

کشف ۶۸ دستگاه بیت کوئین قاچاق در بوئین‌زهرا

ایسنا/قزوین فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف ۶۸ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز به ارزش تقریبی ۱۰ میلیارد ریال در بوئین‌زهرا خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین، سردار مهدی حاجیان، فرمانده انتظامی استان قزوین، اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال قاچاق در یک ساختمانی به مساحت ۱۰۰ متر در شهرستان بوئین‌زهرا، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از این ساختمان موفق شدند، ۶۸ دستگاه ماینر را که اقدام به استفاده از برق به‌صورت غیرمجاز می‌کرد، کشف کنند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه ارزش ریالی این دستگاه‌ها توسط کارشناسان تقریباً ۱۰ میلیارد ریال اعلام شده است، گفت: در این رابطه مکان موصوف پلمب و ماینرها جمع‌آوری و دستگیری صاحب یا صاحبان مزرعه تولید ارز دیجیتال در دستور کار پلیس قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha