• چهارشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 98071712944
  • منبع : نمایندگی کردستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:

وجود ۶۳ پایگاه اورژانس در کردستان

وجود ۶۳ پایگاه اورژانس در کردستان

ایسنا/کردستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: با اشاره به اینکه در سطح استان 63 پایگاه اورژانس وجود دارد، گفت: 22 پایگاه شهری، 35 پایگاه جاده‌ای، 2 واحد موتورلانس، 3 کد دوم شهری و یک اورژانس هوایی با بیش از 400 نفر نیرو به ارائه خدمت می‌پردازند.

به گزارش ایسنا، وحید یوسفی‌نژاد در نشست مشترک استاندار و جمعی از مسئولین استانداری کردستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و مسئولین تعدادی از ادارات و سازمان‌های استانی و شهرستانی با سرپرست و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: امروز افتخار داریم که شاهد اضافه شدن هشت دستگاه آمبولانس پیشرفته کمک‌دار به ناوگان اورژانس کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه در سطح استان 63 پایگاه اورژانس وجود دارد، افزود: 22 پایگاه شهری، 35 پایگاه جاده‌ای، 2 واحد موتورلانس، 3 کد دوم شهری و یک اورژانس هوایی۷ در این زمینه بیش از 400 نفر نیرو در این مدیریت به ارائه خدمت می‌پردازند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی از 108 دستگاه آمبولانس برای ارائه خدمات در سطح استان بهره می‌گیرد که شامل 54 دستگاه اسپرینتر 314، 26 دستگاه اسپرینتر 315، 12 دستگاه اسپرینتر کمک‌دار، هشت دستگاه تویوتا هایس، 14 دستگاه تویوتا هیلوکس و 2 دستگاه تویوتا لندکروز است.

یوسفی‌نژاد از بازسازی و تجهیز مجموعه اورژانس دانشگاه در چند ماه اخیر خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری بیش از 12 دستگاه آمبولانس پیشرفته وارد ناوگان اورژانس دانشگاه برای خدمت‌رسانی باکیفیت به مردم شده است.

وی ذکر کرد: در حوزه اورژانس بیمارستان‌ها نیز 58 دستگاه آمبولانس شامل سه دستگاه اسپرینتر 315، 55 دستگاه تویوتا هایس، دو دستگاه هایلوکس و یک دستگاه تویوتا سرانزا، در چرخه ارائه خدمات قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه اورژانس دانشگاه در سال گذشته حدود 42هزار مأموریت شامل 30 هزار در حوزه شهری و 12هزار ماموریت جاده‌ای انجام داده است، عنوان کرد: در شش ماه اول سالجاری این آمار به 25 هزار مأموریت رسیده است.

یوسفی‌نژاد بیان کرد: بر طبق آمارها بیش از 70 درصد بیماران و مصدومینی که با بالگرد به مراکز درمانی منتقل‌شده‌اند بلافاصله وارد اتاق عمل شده‌اند که بیانگر ضرورت و نیاز به استفاده از این نوع اورژانس در استان است.

یوسفی‌نژاد یادآور شد: طراحی و به‌کارگیری مرکز دیسپیج رزرو، اجرای قانون بهره وری ویژه کارکنان فوریت‌ها، طراحی جایگاه شستشوی آمبولانس‌ها، بهره‌برداری از مرکز مهارت‌های بالینی، بهره‌برداری از 17 دستگاه تله کاردیوگرام در آمبولانس‌ها، احداث و توسعه پایگاه‌ها، توسعه اتوماسیون عملیاتی اورژانس، بازسازی 12 دستگاه آمبولانس فرسوده، استفاده از بی‌سیم‌های دیجیتال و بهره‌برداری از دو دستگاه آمبولانس NICU از جمله پیشرفت‌های اخیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha