به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، علیرضا قدمی در تشریح این خبر، گفت: بهمنظور افزایش ایمنی، ایجاد کشش و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیتهای ترافیکی از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 17 مهر ماه تا ساعت 6 صبح روز شنبه 20 مهر ماه در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.
وی تصریح کرد: به همین منظور، تردد انواع موتورسیکلت به جز موتور سیکلتهای انتظامی و امدادی برای انجام ماموریتهای ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک تا ساعت 6 صبح روز شنبه 20 مهر ماه از محورهای کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه و بالعکس ممنوع است .
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ممنوع بودن تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج- چالوس، خاطرنشان کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 2 بعد از ظهر روز جمعه 19 مهر ماه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه 20 مهر ماه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 5 عصر روز جمعه تا ساعت 2 بامداد روز شنبه از مرزن آباد به سمت کرج به صورت یک طرفه خواهد بود.
قدمی گفت: تردد کلیه کامیونها وکامیونتها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی تا ساعت 24 روز چهارشنبه 17 مهر ماه و همچنین از ساعت 6 صبح تا ساعت 24 روزهای پنجشنبه و جمعه 18 و 19 مهر ماه از محور هراز ممنوع است .
وی در خاتمه از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 21824420 و 21824434 پلیس راه استان با پیش شماره 011 تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات