• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98072418546
  • خبرنگار : 50004

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

بوقلمون

ایسنا/آذربایجان شرقی برای اولین بار در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز، پرورش بوقلمون به صورت کاملا ارگانیک انجام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر فرزین شهبازی، عضو هیات علمی و معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به پتانسیل بالای اراضی ایستگاه خلعت پوشان در راستای تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، در صورت حمایت امکان توسعه و بهره‎برداری بیشتر وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات زیادی در مورد فواید گوشت بوقلمون در تغذیه انسان انجام شده و از آن به عنوان یکی ازسالم‌ترین گوشت‌های مورد مصرف انسان یاد شده است، بیان کرد: حدود 65 درصد گوشت بوقلمون، سفید و 35 درصد آن قرمز است.

وی خاطرنشان کرد: گوشت پخته بوقلمون دارای پروتئین نسبتا خوبی است؛ به‌طوری ‌که هر 100 گرم آن 23 الی 26 درصد پروتئین داشته و فسفر گوشت بوقلمون نیز نسبت به بیشتر حیوانات اهلی بالاتر است.

شهبازی متذکر شد: گوشت بوقلمون نسبت به گوشت سایر حیوانات اهلی، حاوی مقدار بیشتری از ویتامین‌های گروه B و مقدار کلسترول گوشت بوقلمون نسبت به بیشتر حیوانات اهلی پایین‌تر و نسبت اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه به اسیدهای چرب اشباع نیز تا حدودی بالاتر از سایرحیوانات اهلی بوده و گوشت بوقلمون حاوی مقدار نسبتا بالایی از مواد معدنی روی، آهن، سلنیوم و اسید آمینه مهم تریپتوفان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.