• یکشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98072820172
  • خبرنگار : 50042

اختصاص اعتبار ۹ میلیاردی به توسعه گردشگری در املش

اختصاص اعتبار ۹ میلیاردی به توسعه گردشگری در املش

ایسنا/گیلان فرماندار املش با اشاره به کسب رتبه سوم استان در کارگروه کارا، گفت: اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در حوزه گردشگری و بوم گردی با هدف رونق اشتغالزایی به شهرستان املش اختصاص یافته است.

به گزارش ایسنا، یونس محمودی در اولین جلسه ستاد گردشگری ۲۰۲۰ شهرستان املش که در فرمانداری برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های گردشگری شهرستان املش، اظهار کرد: شهرستان املش در ۷۵ کیلومتری استان واقع شده و دارای دو بخش، ۱۴۶ روستا و جمعیتی بالغ بر ۴۴ هزار نفر است.

فرماندار شهرستان املش با بیان اینکه این شهرستان دارای دو قطب مهم و تاثیرگذار، قطب گردشگری، کشاورزی است، افزود: شهرستان املش در حوزه اقلیمی دارای نقاط جلگه ای و ییلاقی است که بخش اعظم جمعیت در روستاها زندگی می کنند که شغل اکثرشان کشاورزی و دامپروری است.

وی با بیان اینکه چای یکی از محصولات استراتژیکی این شهرستان است که در رقابت با محصولات ملی می درخشد، گفت: شهرستان املش ۳۷ کارخانه فعال چای سازی دارد که ۲۵ تا ۳۵ درصد چای شهرستان املش استحصال و به بازار اقتصادی عرضه می شود.

محمودی، تولید گیاهان دارویی در ییلاقات املش را از دیگر مشخصه های این شهرستان بر شمرد و گفت: امسال موفق به تولید زعفران شدیم که رونق این امر اهتمام و عزم ملی مسئولین ذیربط استانی و شهرستانی را می طلبد.

فرماندار املش با بیان اینکه شهرستان املش دارای ابنیه های تاریخی ۳۵۰۰ ساله مانند خانه های صوفی و سیاوشی است، تصریح کرد: با سیاست های متوازن و پایدار با وزارت میراث فرهنگی می توانیم شهرستان املش را به جایگاه اصلی خود برسانیم.

وی ادامه داد: همه این مولفه ها مسلتزم این است در سالی که بنام رونق تولید نامگذاری شده است بتوانیم در نیل به اهداف از پیش تعیین شده، با حضور سرمایه گذاران خارجی در حوزه ساخت هتل ها و گردشگری را رونق ببخشیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان املش با بیان اینکه شهرستان املش توانست در حوزه تولید فندق ۱۰درصد و چای و برنج رشد تصاعدی داشته باشد، تصریح کرد: در شهرستان املش ۳۵۰۰ هکتار اراضی زیر کشت برنج می رود که در جایگاه چهارم قرار دارد.

فرماندار شهرستان املش با اشاره به اینکه برای کاهش ناهنجاری های اجتماعی و کمک به اشتغال جوانان توانستیم در کارگروه کارا رتبه سوم استانی را کسب کنیم، خاطرنشان کرد: در این راستا نیز اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در حوزه گردشگری و بوم گردی به شهرستان املش اختصاص یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha