• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۲۰:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98073022400

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی:

کشف بیش از 231 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای خراسان رضوی

کشف بیش از 231 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی گفت: مرزبانان هنگ مرزی و مرزبانی درجه یک تایباد طی چند عملیات جداگانه موفق شدند 231 کیلو و 822 گرم انواع موادمخدر از نوع تریاک و هروئین فشرده را کشف کنند.

سردار ماشاالله جان‌نثار در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: ماموران مرزبانی با ایجاد گشت‌ و کمین‌های مستمر توانستند از ورود این مقدار مواد افیونی به داخل کشور جلوگیری کنند. 

فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی افزود: در این ارتباط دو قاچاقچی دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند. 

جان‌نثار مطرح کرد: از ابتدای مهرماه جاری تا امروز علاوه بر این مقدار 152کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل تریاک، هروئین پودری و فشرده توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد کشف و ضبط شده و تعدادی قاچاقچی در این رابطه دستگیر شدند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha