هادی ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: این شرکت ها باید خدمات و محصولاتی که نیاز دارند را از داخل استان تامین و نیروهای مورد نیاز خود را صرفا از جویندگان کار بومی استان و با هماهنگی ادارات تعاون کار و رفاه اجنماعی تامین کنند.
وی اظهار کرد: این موارد به عنوان یک شاخص در ارزیابی شرکت ها در جهت تایید صلاحیت ایمنی آنها لحاظ می شود.
ابراهیمی بر اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، آموزش کارگران، داشتن کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و مسئول حفاظت فنی توسط شرکت های خدماتی، پشتیبانی و فنی و مهندسی تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۰۸ شرکت خدماتی، پشتیبانی و فنی و منهدسی در استان، گواهی نامه تعیین صلاحیت دریافت کردند.
این مقام مسئول در پایان اضافه کرد: شرکت هایی که می خواهند در مناقصات مربوط به تامین نیروهای انسانی دستگاه اجرایی شرکت کنند، مکلف هستند قبل از شرکت در مناقصه نسبت به داشتن صلاحیت از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات