به گزارش ایسنا، گروسی در مراسم تودیع و معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سلماس با ابراز خوشحالی از اظهاررضایت مردم این شهرستان ازمجموعه دادگستری، گفت: منش پیامبراعظم درکسوت قضایی باید سرمشق ماباشد، توصیه پذیری آفتی برای قضاوت است و تمامی قضات باید باپیروی ازسیره پیامبر از توصیه پذیری امتناع کنند.
وی بیان کرد: امروزقوه قضاییه با یک برنامه تحولی منسجم و تحت نظر مقام معظم رهبری حرکت می کند و مبارزه با فساد با آهنگ منظم پیش میرود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی افزود: مبارزه با فساد باید به جایی برسد که در هیچکس جرات تخطی نباشد وهمه خطاکاران چنگال عدالت را بالای سرخود ببینند.
گروسی تصریح کرد: امروزه ارتقاء قضات منوط به شرکت در دوره هایمختلف است و نشان دهنده اهمیت دانش افزایی برای قوه قضائیه است.
الهوردیان، رئیس دادگستری سلماس نیز در این مراسم با بیان اینکه جایگاه قضا مطابق شرع اسلام،جایگاهی الهی است، گفت: قوه قضائیه یک قوه مستقل که به فرموده امام راحل ملجا و پناهگاه ستمدیدگان است.
رئیس دادگستری سلماس گفت: در شهرستان سلماس این امکان بوجود آمده است که تمام معتادان بی بضاعت نسبت به ترک اعتیاد اقدام نمایند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از خدمات محمد رضایی بشیر دادستان قبلی سلماس تجلیل و ناصر عباسی بعنوان دادستان جدید سلماس معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات