• سه‌شنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۸ / ۲۰:۵۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98082113896
  • خبرنگار : 50228

سرمربی تیم فوتسال اهورا بهبهان:

تلاش‌مان حفظ سهمیه خوزستان در لیگ برتر است

تلاش‌مان حفظ سهمیه خوزستان در لیگ برتر است

ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتسال اهورا بهبهان گفت: کار برای حفظ تیم در لیگ برتر سخت شده است ولی تلاش می‌کنیم سهمیه خوزستان حفظ شود.

محمد حجت پس از شکست ۴ بر یک تیمش برابر تیم فوتسال ملی حفاری در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال کشور اظهار کرد: شرایط‌مان خیلی سخت شده است و در بازی‌های آینده، تنها تلاش می‌کنیم که سهمیه استان در لیگ برتر حفظ شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: جدول مسابقات بسیار پیچیده شده است و تیم‌های پایین جدول همه در حال جمع‌آوری امتیاز هستند. کار خیلی سخت شده است ولی مطمئنم بازیکنانم برای حفظ تیم تلاش می‌کنند و هواداران نیز حمایت خواهند کرد، هرچند احتمال اینکه نتوانیم نتیجه بگیریم، وجود دارد.

سرمربی تیم فوتسال اهورا بهبهان گفت: ما با این بضاعت تمام تلاش‌مان را می‌کنیم. در نیم‌فصل باید تیم تقویت می‌شد اما متاسفانه این مهم صورت نگرفت و سه بازیکن اصلی‌مان را هم از دست دادیم. به هرحال وقتی ابزار لازم نباشد، کار سخت می‌شود.

وی عنوان کرد: بازی‌های زیادی تا پایان نیم فصل دوم باقی مانده است و ما در بهبهان نیز میزبان دو سه تیم پایین جدولی هستیم. تلاش‌مان را می‌کنیم. سال قبل شرایط‌مان خیلی سخت‌تر بود ولی در لیگ ماندیم. امسال هم تلاش‌مان را می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha