• یکشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98082616639
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرکل پست استان زنجان اعلام کرد

۷۰۰۰ کارت سوخت معطل صاحبان

۷۰۰۰ کارت سوخت معطل صاحبان

ایسنا/زنجان مدیرکل پست استان زنجان گفت: صاحبان کارت‌های سوخت می‌توانند با مراجعه با باجه‌های پستی معطله و ارائه مدارک کارت خود را دریافت کنند.

رضا حمیدپور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به سهمیه‌بندی بنزین، توزیع کارت‌های سوخت که از ناجا به پست تحویل داده شده با سرعت بیشتری انجام می‌شود و باجه‌های معطله بیش از ساعت کاری معمول در خدمت مراجعان هستند.

وی با اشاره به اینکه تا ۲۴ آبان ماه، ۷۰۰۰ کارت سوخت در باجه‌های معطله وجود داشت، ابراز کرد: ۴ هزار فقره از این کارت‌ها مربوط به شهرستان زنجان است که افراد می‌توانند با مراجعه به باجه‌های پستی مربوطه می‌توانند کارت‌های خود را دریافت کنند.

مدیرکل پست استان زنجان یادآور شد: برای رفاه حال مردم، باجه‌های پستی معطله تا زمانی که مشتری مراجعه کند، باز هستند و کارت‌های سوخت را به صاحبان آن‌ها تحویل می‌دهند و این کار فقط مربوط به مرکز استان نبوده و در شهرستان‌ها نیز همین روند اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: کارت‌های سوخت در باجه‌های معطله عمدتا به کسانی اختصاص دارد که در زمان موردنظر مراجعه نکرده و یا نقص آدرس و نقص مدارک داشتند و یا خودروی خود را فروخته‌اند که باید برای دریافت کارت، مدارک فوق را ارائه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha