• دوشنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۸ / ۲۱:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98091108021
  • خبرنگار : 99999

گانتس امضای پیمان دفاعی با آمریکا را رد کرد

گانتس امضای پیمان دفاعی با آمریکا را رد کرد

بنی گانتس، رهبر حزب آبی و سفید رژیم صهیونیستی ائتلاف دفاعی میان این رژیم و آمریکا را رد کرد.

به گزارش ایسنا، بنی گانتس، رهبر حزب آبی و سفید رژیم صهیونیستی گفت که حزبش از توافق بین‌المللی که فعالیت‌های اسراییل را محدود کند، حمایت نخواهد کرد.

وی در پیامی در توئیتر نوشت: من عمیقا از روابط راهبردی با آمریکا قدردانی می‌کنم، متحدی که ما با آنها ارزش‌ها و منافع مشترکی داریم.

رهبر حزب آبی و سفید در ادامه پیام خود نوشت: اما نگرانی جدی وجود دارد که یک نخست‌وزیری که خود در مظان اتهام قرار دارد، اجازه دهد که نیروهای امنیتی محدود شوند و این بر خلاف موضعی است که ساختار دفاعی ما طی دهه‌ها آن را ابراز داشته است.

ران درمر، سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی هفته پیش در کنفرانس یک سازمان یهودی به کوخاوی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و مشاور امنیت این رژیم پیشنهاد ایجاد یک ائتلاف دفاعی میان آمریکا و اسرائیل را مطرح کرده بود.

آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید و هر سال چند میلیارد دلار کمک تسلیحاتی به این رژیم ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha