• پنجشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98091410189
  • خبرنگار : 50177

کشت ۱۱۴ میلیون اصله نهال در ۱۴۲ هکتار از اراضی کشور

کشت  ۱۱۴ میلیون اصله نهال در ۱۴۲ هکتار از اراضی کشور

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر استعدادیابی و بهره‌برداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: امروز بالغ‌بر ۱۱۴ میلیون اصله نهال در ۱۴۲ هکتار از اراضی کشور کشت می‌شود.

‌محمدرضا همتی در مراسم روز ملی نهال‌کاری که به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور و در منطقه اناردَر خرم‌آباد برگزار شد، با تبریک میلاد باسعادت امام حسن عسکری (ع)، اظهار کرد: رویداد بزرگ نهال‌کاری عمومی برای ایرانی سرسبز امروز در سراسر کشور آغاز شده که این رویداد در فصل پاییز و اوایل بهار می‌شود.

‌وی اضافه کرد: از ۱۴ آذر این رویداد هم‌زمان با سراسر کشور آغاز و تا ۱۵ اسفند ادامه دارد.

‌مدیرکل دفتر استعدادیابی و بهره‌برداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیان کرد: یکی از اهداف سازمان توسعه جنگل و فضای سبز است که با توجه به آلودگی هوا و تغییرات اقلیم و مشکلاتی که در سیل و رسوب داری ایجاد محیط با طراوت و جلوگیری از فرسایش، زوال و تخریب جنگل این مهم صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر استعدادیابی و بهره‌برداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: تا پایان سال باید ۳۴ میلیون اصله درخت کشت شود که البته این مهم تا ۴۲ میلیون اصله مشروط بر تأمین اعتبارات آن قابل گسترش است.

وی عنوان کرد: امروز بالغ‌بر ۱۱۴ میلیون اصله نهال در ۱۴۲ هکتار از اراضی کشور کشت می‌شود در این راستا لرستان به‌واسطه داشتن طبیعت خوب و هوای مناسب همیشه پیش‌قدم بوده است.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم و کاهش بارندگی و کاهش رطوبت و خشکی هوا، توسعه شهرها و میزان آلودگی ناشی از آن‌ها و توسعه صنایع اقلیم در حالت شکننده قرار گرفته است.

وی بیان کرد: اقلیم زاگرس و جنگل‌های بلوط نیز در سال‌های اخیر دچار زوال و خشکیدگی شد که ممکن است تهدید محسوب شود و برای این مهم باید علاوه بر حفظ وضعیت موجود توسعه جنگل‌کاری را در دستور کار ما قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha