• جمعه / ۱۵ آذر ۱۳۹۸ / ۰۷:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98091510535
  • خبرنگار : 50175

معاون استاندار لرستان:

رهبر معظم انقلاب در خنثی کردن توطئه اخیر دشمنان نقش وحدت‌آفرین داشت

رهبر معظم انقلاب در خنثی کردن توطئه اخیر دشمنان نقش وحدت‌آفرین داشت

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: رهبر معظم انقلاب در خنثی کردن توطئه اخیر دشمنان نقش وحدت‌آفرین داشت.

عبدالرحیم رحیمی در مراسم روز دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، ضمن تبریک روز دانشجو، اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فضایی برای بیان آزاد عقاید ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: امروز به برکت انقلاب، دانشجویان در دانشگاه‌ها به‌راحتی عقاید و نقطه نظرات خود را بیان می‌کنند و این آزادی بیان ثمره خون شهیدان است.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه آحاد ملت است و هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که نظام متعلق به یک قشر خاص است.

رحیمی بیان کرد: انقلاب باید با مشی اعتدال و همراهی همه آحاد ملت و مسئولان و اتحاد و همبستگی اداره شود.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در خنثی کردن توطئه اخیر دشمنان نقش وحدت‌آفرین داشت و با سخنان مهم به حوادث و اغتشاشات اخیر پایان داد.

معاون استاندار لرستان بیان کرد: امروز جامعه اسلامی ایران به وحدت و همدلی نیاز دارد، این نظام متعلق به همه است و باید از تفرقه که دشمنان به دنبال آن هستند دوری کنیم.

رحیمی گفت: ۴۰ سال از انقلاب گذشته و فراز و نشیب‌های فراوانی را پشت سر گذاشته‌ایم و امروز به دشمنان اجازه دخالت در امور کشور را نمی‌دهیم.

وی با اشاره به مشکلات دانشجویان دانشگاه آزاد و تعریض جاده دسترسی به این دانشگاه افزود: همه تلاش خود را برای تعریض هر چه سریع‌تر این جاده خواهیم کرد ولی متأسفانه با توجه به اعتبارات مالی ضعیف و عدم همکاری برخی معارضین، عملیات احداث این جاده به‌کندی پیش می‌رود.

گفتنی است، در این مراسم بیانیه‌ای در محکومیت اغتشاشات و آشوب‌های اخیر کشور، توسط یکی از دانشجویان قرائت شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha