• جمعه / ۱۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98091510729
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان:

در حوزه فضای مجازی باید مستقل شویم/خانواده‌ها باید مانع ازدواج‌های اجباری شوند

در حوزه فضای مجازی باید مستقل شویم/خانواده‌ها باید مانع ازدواج‌های اجباری شوند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت:با توجه به استفاده دشمن از فضای مجازی کشور و ایجاد فساد در جامعه، لازم است در این حوزه مستقل شویم.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی ظهر امروز در جمع نمازگزاران بندرعباس، افزود: باید ظرفیت ایجاد شده برای پیامرسان‌های خارجی به پیام رسان‌های داخلی منتقل شود.

امام جمعه بندرعباس ادامه داد: با توجه به استفاده دشمن از فضای مجازی کشور و ایجاد فساد در جامعه، لازم است در این حوزه مستقل شویم.

وی ادامه داد: نباید منتظر وقوع بحران ماند و آنگاه برای جلوگیری از آسیب اینترنت را قطع کرد، باید نسبت به این وضعیت تاسف خورد،۹۰ درصد پهنای باندی که هزینه می کند در اختیار پیام رسان های خارجی بوده و سهم داخلی ها تنها ۱۰ درصد است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان افزود: مصوبه حمایت از پیام رسانه‌های داخلی داریم ولی نسبت به آنها بی مهری می‌کنیم، اکنون ۲۶ میلیون کاربر ایرانی از پیام رسان های خارجی استفاده می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده تصریح کرد: این وضعیت فریاد سرمایه‌گذاران در این بخش را بیرون آورده  سایر دولت‌ها و کشورها به سمت استفاده از پیام رسانه‌های داخلی رفته‌اند که چین نمونه بارز آن است و لذا از پیام رسانه‌ای خارجی آسیب بسیاری دیدیم‌ و باید به این موضوع توجه کنیم.

وی با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو خاطرنشان کرد: دانشجویان نقش مهمی در پیشبرد اهداف کشور دارند و در همه مراحل حساس کشور با درایت عمل کرده اند.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به پدیده طلاق در جامعه، اظهار کرد: برای جلوگیری از این پدیده باید خانواده به محیطی سالم تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی با اشاره به نقش جامعه، نظام آموزشی در تربیت انسان را بسیار موثر دانست و خواستار توجه ویژه به این حوزه شد، اضافه کرد: خانواده‌ها باید مانع ازدواج‌های اجباری شوند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ازدواج‌های تحمیلی را از دیگر دلایل طلاق در جامعه دانست و عنوان کرد: خانواده ها باید شرایط را برای ازدواج آسان فراهم کنند اما ازدواج اجباری به هیچ وجه زیبنده نیست.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی عنوان کرد: تضاد‌های فرهنگی و عقیدتی بین زوجین نیز عامل مهمی در افزایش طلاق در جامعه است و باید قبل از ازدواج به این موضوع توجه شود.

وی در پایان گفت: رعایت حقوق شرعی زن و شوهر موجب تقویت بنیان خانواده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha