• جمعه / ۱۵ آذر ۱۳۹۸ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98091510894
  • خبرنگار : 50228

علی عماد:

ورود نیروهای توانمند به عرصه انتخابات، از ضروریات مهم امروز کشور است

ورود نیروهای توانمند به عرصه انتخابات، از ضروریات مهم امروز کشور است

ایسنا/خوزستان یک داوطلب یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: باید نیروهای توانمند وارد عرصه انتخابات شوند، چرا که این مهم از ضروریات مهم امروز کشور است.

علی عماد که امروز، جمعه برای ثبت‌نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات فرمانداری اهواز حضور یافته بود، در جمع خبرنگارن اظهار کرد: اعتقاد داشتن به رشد و توسعه کشور از ضروریاتی است که هر ایرانی باید نسبت به آن احساس مسئولیت کند. تعدادی به عنوان کاندیدا و تعدادی به عنوان رای دهنده این وظیفه را بر عهده دارند و باید بر اساس توان‌شان، احساس مسئولیت کرده و در انتخابات، این امر مهم شرکت کنند. مردم جامعه نباید نسبت به آینده خود بی‌تفاوت باشند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: من مجلس فعلی را اینطور تعریف می‌کنم که انفعالی عمل کرد و برنامه‌ای برای اولویت‌بندی مسائل خود نداشت. جامعه ما امروز با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند و مجلس باید این اولویت‌ها را تشخیص می‌داد. بحث اشتغال و بیکاری افراد به خصوص برای جوانان تحصیلکرده، از مشکلات عمده جامعه امروز ما است که مجلس باید با برنامه بهتری به این موارد ورود و موانع را برطرف می‌کرد و به دولت در راستای ایجاد شغل برای این همه نیروی فعال جامعه کمک می‌کرد.

معاون سابق توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خوزستان گفت: در این دوره امیدواریم که عزیزان تلاش کنند که نیروهای توانمند، وارد عرصه انتخابات شوند که این مهم از ضروریات مهم امروز کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha