• شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98091610980
  • خبرنگار : 50175

پیشرفت ۳۹ درصدی طرح ابرار در لرستان

پیشرفت ۳۹ درصدی طرح ابرار در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان از پیشرفت ۳۹ درصدی طرح ابرار در استان خبر داد.

عباس شرفی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هدف وزارت راه و شهرسازی در طرح ملی ابرار، ساخت و تکمیل راه‌های روستایی اولویت‌دار است.

وی تصریح کرد: در لرستان آسفالت ۱۰۹ کیلومتر از راه‌های روستایی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه‌ها به‌صورت امانی حدود ۶۰ درصد هزینه‌ها کاهش می‌یابد.

شرفی اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح در کشور در مرحله اول تکمیل ۲۰۰۰ کیلومتر راه روستایی و در مرحله دوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام روستاهای ۲۰ تا ۵۰ خانوار فاقد راه آسفالته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha