• شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98091611803
  • خبرنگار : 50287

آخرین روز ثبت نام کاندیداهای مجلس یازدهم

حسن‌پور ثبت نام کرد

حسن‌پور ثبت نام کرد

ایسنا/کرمان آخرین روز ثبت نام کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که با دغدغه غیبت چهره‌های شاخص در سراسر کشور آغاز شد، نیم ساعت قبل از پایان مهلت ثبت نام با ورود شهباز حسن پور به فرمانداری سیرجان و ثبت نام وی به کار خود پایان داد.

تا شب گذشته ۱۸ نفر از حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر ثبت نام خود را در در این دوره از انتخابات مجلس قطعی کردند که ۱۳ نفر از داوطلبان مرد و ۵ نفر زن بودند.

از ساعت ۲۰ امشب نیز نشست جمع بندی ثبت نام داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از استان کرمان با حضور رییس ستاد انتخابات استان کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۱۶ ۲۳:۴۳

شجاعت دکتر جوان بردسیری وقتی خواستن نوبتشو با یک کاندیدای مطرح جابه جا کنند دیدنی بود احسنت