یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۹
منبع: نمایندگی لرستان
۱۷۰۰ بروجردی کارت اهدای عضو دریافت کردند

۱۷۰۰ بروجردی کارت اهدای عضو دریافت کردند

لرستان (ایسنا) - مسئول انجمن بیماران خاص بروجرد با اشاره به رتبه اول بروجرد در اهدای عضو در غرب کشور، گفت: ۱۷۰۰ نفر در بروجرد کارت اهدای عضو دریافت کرده‌اند.

فاطمه یاراحمدی در جمع خبرنگاران از اهدای اعضای جوان بروجردی به شش بیمار، اظهار کرد: خانم دلیری هفته پیش در بیمارستان آیت‌الله بروجردی(ره) دچار مرگ مغزی شد.

وی تصریح کرد: این بیمار مرگ مغزی با رضایت خانواده، برای اهدای عضو به تهران انتقال داده شد و پس‌ از انتقال، اعضای بدن این جوان بروجردی به شش بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید.

مسئول انجمن بیماران خاص بروجرد عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون سه نفر در بروجرد دچار مرگ مغزی شده‌اند که اعضای بدن آن‌ها به بیماران نیازمند اهدا شده است.

یاراحمدی اضافه کرد: در شهرستان بروجرد حدود ۱۷۰۰ نفر کارت اهدای عضو دریافت کرده‌اند و تاکنون ۴۲ نفر در بروجرد با اهدای عضو زندگی چند بیمار را نجات داده‌اند.

وی بیان کرد: برای ترویج و گسترش فرهنگ اهدای عضو باید تلاش شود؛ بروجرد همچنان رتبه اول اهدای عضو را در غرب کشور دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها