• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98091712042
  • منبع : سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی

مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان:

سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی، 7 کیلوگرم است

سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی، 7 کیلوگرم است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: سرانه مصرف ماهی در سال 98 در آذربایجان شرقی، هفت کیلوگرم است که تقریباً 60 درصد مصرف سرانه کشور است.

قاسم جعفروند در اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان، بیان کرد: از سال 92 تا به امروز متوسط سالانه تولید ماهی و آبزیان در سطح استان بیش از 5000 تن برآورد شده است و این در حالتی است که ظرفیت بالقوه استان بیش از 30 هزار تن هست.

وی اظهار کرد: در حال حاضر یک پنجم ظرفیت واقعی استان تولید می‌شود، لذا با همدلی و مساعدت مسئولین، همراهی مردم و سرمایه گذاری سرمایه گذاران می‌توان ظرفیت بالقوه استان را به بالفعل تبدیل کرد.

وی گفت: اولویت ما در تولید و مصرف محصولات دریایی و آبزیان، بازارهای داخلی استان با قطع دست واسطه‌ها و رساندن ماهی و آبزیان با قیمت منطقی و معقول به دست مصرف کنندگان در کلانشهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان است.

جعفروند افزود: اخیراً طی هماهنگی های بعمل آمده با شهرداری های تبریز و تهران مقرر شده تا در میادین میوه و تره بار این کلانشهرها ، غرفه‌هایی در اختیار تولید کنندگان محصولات شیلات و آبزیان قرار داده شود تا به طور مستقیم این محصولات به دست مصرف کنندگان برسد تا جامعه مصرف بتواند از محصول سالم و ارگانیک استفاده کند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان با خاطرنشان ساختن این موضوع که سرانه متوسط مصرف ماهی در کشورهای توسعه یافته 23 کیلوگرم، در حال توسعه 18 کیلوگرم و متوسط جهانی 20 کیلوگرم است، تصریح کرد: با توجه به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 12 کیلوگرم است و سرانه مصرف در استان آذربایجان شرقی هفت کیلوگرم است، باید گفت مصرف غذاهای دریایی در کشور و به طبع آن در استان ما نیز کمتر از متوسط جهانی است.

جعفروند در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آمادگی کامل دارد تا در تمامی زمینه‌ها منجمله ارائه خدمات کارشناسی و فنی در کنار سرمایه گذاران این بخش بوده و به وظایف قانونی خود عمل کند.

وی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی از وظایف اصلی وزارت جهادکشاورزی است، گفت: یکی از مولفه های مهم و تاثیرگذار در این خصوص غذاهای دریایی و گوشت ماهی بعنوان محصولی سالم و ارگانیک است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، جعفروند در پایان سخنان خود سدهای خاکی و چاههای عمیق متعدد در شهرستان بستان آباد را ظرفیت و پتانسیل خوبی در راستای توسعه پرورش ماهی و آبزی پروری برای این شهرستان دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.