• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98091712143
  • خبرنگار : 71129

سنگ‌اندازی سفیر آمریکا در دانمارک مقابل منتقد ترامپ

سنگ‌اندازی سفیر آمریکا در دانمارک مقابل منتقد ترامپ

سفیر ایالات متحده در دانمارک از حضور یک کارشناس ناتو که منتقد ترامپ است، برای سخنرانی در یک نشست در کپنهاگ ممانعت به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری بازفید، استنلی اسلوآن، استاد کالج میلدبری و یکی از اعضای شورای آتلانتیک و تحلیلگر سابق سیا قرار بود ۱۰ دسامبر در نشست شورای آتلانتیک دانمارک در سخنرانی کند اما این شورا اعلام کرد، سفارت آمریکا در دانمارک اعلام کرد از قصد سخنرانی این تحلیلگر سابق ناخرسند است.

اسلوآن در توئیتی نوشت: من از جانب شورای آتلانتیک دانمارک پیامی دریافت کردم مبنی بر اینکه سفارت آمریکا در کپنهاگ که یکی از برگزارکنندگان این نشست است، حضور من در این نشست را در پی انتقادهایم از تاثیر و نفوذ دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بر روابط بین اروپا و آمریکا رد کرده است. این برای کشور ما باعث نگرانی است.

رئیس شورای آتلاتنیک دانمارک در ایمیلی به اسلوآن نوشت: شورای آتلانتیک دانمارک از طریق کانال‌های رسمی اعلام کرده است کارلا سندز، سفیر آمریکا در دانمارک خواستار عدم حضور این تحلیلگر در نشست فوق است.

اسلوآن در مدت ۴۰ سال فعالیتش هم دولت‌های دموکرات و هم جمهوری‌خواه را بابت عملکردشان مورد انتقاد قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha