«رضا زارع زاده» ضمن اعلام این خبر افزود: کاندیداهای ثبتنام شده جهت یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مهریز از نظر تحصیلات، 9 نفر دارای مدرک دکتری، 34 نفر فوق لیسانس، چهار نفر دارای مدرک لیسانس و سه نفر میز دارای تحصیلات حوزوی هستند.
وی تصریح کرد: سوابق کاری داوطلبان نیز بدین ترتیب است که 15 نفر کارمند، هشت نفر بازنشسته، چهار نفر فرهنگی، هشت نفر شغل آزاد، هفت نفر استاد دانشگاه، سه نفر پزشک، سه نفر روحانی و دو نفر در سایر مشاغل هستند.
به گفته این مسئول، از نظر گروه سنی 10 نفر در رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال، پنج نفر در رده سنی ۳۶ تا ۴۰ سال، 12 نفر در رده سنی ۴۱ تا ۴۵ سال، پنج نفر در رده سنی ۴۶ تا ۵۰ سال، 11 نفر در رده سنی ۵۱ تا ۵۵ سال، چهار نفر در رده سنی ۵۶ تا ۶۰ سال و سه نفر ۶۱ تا ۶۵ سال هستند.
فرماندار مهریز در پایان نیز با بیان این که پنج نفر از داوطلبان این حوزه انتخابیه از طریق ستاد انتخابات وزارت کشور ثبتنام کردهاند، یادآور شد: در دوره دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی، 44 نفر در حوزه انتخابیه مهریز ثبت نام کرده بودند.
حوزه انتخابیه مهریز به عنوان بزرگترین حوزه انتخابیه کشور شامل شهرستانهای مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد و خاتم در استان یزد است.
انتهای پیام
نظرات