• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 98091712602
  • منبع : نمایندگی ایلام

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام:

نیازمند وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان هستیم

نیازمند وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان هستیم

ایسنا/ایلام فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام گفت: با حضور مردم درصحنه، سکان‌داری ولایت و رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولایتمداری ملت از پیچ‌های خطرناک به‌سلامت عبور کرده‌ایم و امروز نیز نیازمند وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان هستیم.

سردار «جمال شاکرمی» در مراسم گرامیداشت روز دانشجو با اشاره به نقش دانشجویان در رویدادهای مختلف انقلاب اسلامی ازجمله تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، اظهار کرد: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، شکست بزرگی برای آمریکا بود چراکه هیمنه نظام سلطه و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار در دنیا شکسته شد.

 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بابیان اینکه دشمن در طول 40 سال از عمر بابرکت نظام اسلامی هیچ‌گاه دست از دشمنی خود و توطئه و برنامه‌ریزی گسترده برای ایجاد خدشه در نظام اسلامی برنداشته است، گفت: با حضور مردم درصحنه، سکان‌داری ولایت و رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولایتمداری ملت از پیچ‌های خطرناک به‌سلامت عبور کرده‌ایم و امروز نیز نیازمند وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان هستیم.

شاکرمی با اشاره به اینکه امروز نیز ما در شرایط پیچیده تاریخی قرار داریم و دشمن با تمام امکاناتش به صحنه آمده و در برابر ملت و نظام اسلامی صف‌آرایی کرده است، ادامه داد: امروز حضور دانشجویان بسیجی درصحنه‌های سخت مصاف با دشمنان از کار دانشجویانی که در سال ۱۳۳۲ جانشان را تقدیم کردند بسیار سخت‌تر است.

 وی با تأکید بر اینکه راه برون‌رفت از فتنه‌ها و عبور از پیچ‌های خطرناک، ولایت‌پذیری و ماندن در مسیر اصلی انقلاب و امام راحل است، گفت: ما به خاطر ایثارگری‌ها و ازخودگذشتگی‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران از نقطه صفر به نقطه برابری با دشمنان رسیده‌ایم و اکنون دشمنان ما ناکام و مأیوس هستند و حرفی برای گفتن ندارند.

 فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بابیان اینکه به برکت نظام و انقلاب اسلامی، گفتمانی از آگاهی و بصیرت در دنیا ایجاد کرده‌ایم که نقاط مختلف جهان را تحت تأثیر خود قرار داده است، ادامه داد: دانشجویان بسیجی باید همانند فرماندهان روزهای سخت عمل کنند و با آگاهی، بصیرت و کار تشکیلاتی می‌توان به قله‌های پیروزی و پیشرفت نائل شد.

 وی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی به‌عنوان یک مجموعه پویا و آگاه باید باروحیه مطالبه گری، به‌موقع وارد عرصه شود، خاطرنشان کرد: بدون تردید بسیج دانشجویی درنتیجه کار جهادی انسجام پیدا می‌کند و امروز باید برنامه، چهارچوب و اتاق فکر داشت تا در هر عرصه‌ای موفق بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha