• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 98091712849
  • خبرنگار : 71625

سخنگوی دولت: ایسنا در روزهای سختی شکل گرفت

سخنگوی دولت: ایسنا در روزهای سختی شکل گرفت

سخنگوی دولت با تبریک بیست‌سالگی ایسنا، اظهار کرد: رابطه من با ایسنا عاطفی بود و ایسنا در روزهای سختی شکل گرفت.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در مراسم جشن بیست‌سالگی ایسنا اظهار کرد: من آقای فاتح را خیلی دوست داشتم و دارم. به یاد دارم اولین بودجه ایسنا ۳۰۰ میلیون بود که درباره آن با آقای خاتمی صحبت کردیم.

وی با اشاره به اینکه ایسنا شش مدیر مسئول عوض کرد، در ادامه اظهار کرد: ایسنا برداشتی از عاطفه، خلاقیت نوآوری، یاد تحولات اجتماعی و ... را دارد و ایلنا هم به سرعت پس از ایسنا متولد شد. فاتح با دست و دلبازی از تأسیس آن حمایت کرد و گفت که آنها نیز بچه‌های ایسنا هستند و گروهی از بچه‌های ایسنا به آنجا رفتند.

ربیعی با بیان اینکه ایسنا یک اندیشه خبری را دنبال کرد، اظهار کرد: ارتباط عاطفی من با ایسنا ادامه خواهد یافت. امروز بحث ما جنگ روایت‌ها و بازنمایی‌هاست. بی‌اخلاقی ما را به ناامیدی رسانده است. مکتب ایسنا و رسالت رسانه در قبال جامعه چیست؟

وی تاکید کرد: باید امید و آینده ایجاد کنیم. راه گذشت از مسائل فعلی، ایجاد امید است. مردم درد دارند و باید آرزوهای جدید ایجاد کنیم. رسانه می‌تواند موثر باشد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه باید حرف از آینده بزنیم، تصریح کرد: من می‌فهمم فقر و رنج وجود دارد. امروز باید تصمیم بگیریم که حرف از ناامیدی نزنیم و امید ایجاد کنیم. خداوند دلتان را پر از امید کند و زندگی شخصی‌تان را پر از شادی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha