• دوشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98091813615
  • خبرنگار : 71588

استعفای خبرنگار نیوزویک پس از منتشر نشدن تحقیق‌ وی درباره حمله شیمیایی کذائی در سوریه

خبرنگار نشریه "نیوزویک" در پی خودداری این نشریه از انتشار تحقیقی درخصوص گزارش سازمان منع تسلیحات شیمیایی در مورد سوریه استعفا کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، طارق حداد، خبرنگار نشریه "نیوزویک" در صفحه خود در توییتر نوشت که در پی خودداری این نشریه از انتشار تحقیقی درخصوص جزئیاتی درباره حمله شیمیایی دوما که این گزارش خوشایند دولت آمریکا نبود، از فعالیت در این نشریه استعفا داده است.

در همین راستا، حداد تصریح کرد: من شواهدی را درخصوص چگونگی اقدام آنها در داستان‌پردازی و همچنین شواهدی درخصوص یک مورد دیگر که طی آن، اطلاعاتی درست، اما ناخوشایند برای دولت آمریکا حذف شد، جمع‌آوری کردم. برای انتشار این جزئیات به طور کامل در آینده‌ای نزدیک برنامه‌ریزی کرده‌ام.

این خبرنگار از سردبیران خواست تا درباره تحقیق وی اظهارنظر کنند.

حداد تصریح کرد: پست الکترونیکی را دریافت کردم که در آن به من  تذکر داده شد قرارداد استخدام من شامل بندهای مربوط به عدم پخش اطلاعات محرمانه است. این به معنای تهدید جهت اتخاذ یک اقدام حقوقی علیه من است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha