• دوشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98091813670
  • خبرنگار : 71477

اردوغان: کشورهای غربی و عربی به خشونت اسرائیل دامن زده‌اند

اردوغان: کشورهای غربی و عربی به خشونت اسرائیل دامن زده‌اند

رییس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) تاکید کرد، کشورهای غربی و برخی از کشورهای عربی به موضع تند اسرائیل دامن زده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه در جریان سخنرانی در نشست سازمان همکاری اسلامی در استانبول گفت: من احساس می‌کنم که ترکیه تنها کشوری است که علیه ظلم در قدس و فلسطین به صدا درآمده است.

وی افزود: ما مطلع هستیم که یکی از دلایل حملات تروریستی و خرابکاری‌های اقتصادی که در سال‌های اخیر متحمل آنها شده‌ایم، موضع اصولی ماست. ترکیه به حمایت خود از حقیقت و مردم مظلوم ادامه خواهد داد.

اردوغان ضمن خاطر نشان کردن این مساله که موضوع قدس جزو اساسی مسائل سازمان همکاری اسلامی است، گفت: وضعیت در قدس و فلسطین هر روز بدتر می‌شود.

وی افزود: رفتار اسرائیل که حقوق، قوانین، عدالت و انسان‌دوستی را به رسمیت نمی‌شناسد دائما بحران در این منطقه علیه مسلمانان را عمیق‌تر می‌سازد.

رییس جمهور ترکیه تصریح کرد: ما هرگز دست از دفاع از حقوق فلسطینی‌ها برنخواهیم داشت و همبستگی خود را با تمامی مردم مظلوم حفظ خواهیم کرد.

اردوغان گفت: رویکرد امپریالیستی "تفرقه بیانداز و حکومت کن" علیه کشورهای اسلامی ادامه دارد.

وی افزود: هرچه بهتر از کودکان، زنان، افراد مسن و افراد ناتوان در برابر تهدیدهای کشورهای غربی حفاظت کنیم، بیشتر از ساختار خانوادگی‌مان حفاظت کرده‌ایم.

رییس جمهور ترکیه افزود: کشورهای اسلامی در حال حاضر منزوی شده‌اند و فرصت‌ها و پتانسیل‌های خود را از دست می‌دهند.

وی تصریح کرد: مسلمانان که در حال حاضر یک چهارم از جمعیت کل جهان را تشکیل می‌دهند، متاسفانه نفوذ سیاسی یا قدرت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لازم را ندارند.

اردوغان تاکید کرد: غیرممکن است که تنها با شکایت کردن یا حرف زدن به جایی برسیم. در حال حاضر این نیاز وجود دارد که با دقت بیاندیشیم، تحلیل کنیم و به راه‌حل‌هایی برای مشکلات امروز مسلمانان دست یابیم. این مسئولیت همه ما مسلمانان است تا تمدن اسلامی را در جایگاه درستش قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha