• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98091914124
  • خبرنگار : 71432

افزایش دما، استرالیایی‌ها را مجبور به ترک خانه‌هایشان کرد

افزایش دما، استرالیایی‌ها را مجبور به ترک خانه‌هایشان کرد

با افزایش دما و وزش باد شدید در استرالیا و احتمال گسترش هر چه بیشتر شعله‌های آتش، تعدادی از ساکنان شرق این کشور مجبور به ترک خانه‌های خود شدند.

به گزارش ایسنا، ساکنان بخش‌هایی از شرق استرالیا امروز (سه‌شنبه) خانه‌های خود را تخلیه کردند چرا که بالا رفتن دما و وزش باد شدید احتمال گسترش هر چه بیشتر شعله‌های آتش را به همراه دارد.

همچنین در شهر سیدنی ابری از دود آسمان را فرا گرفته، کیفیت هوا را نامطلوب ساخته، سرویس‌های حمل و نقل را مختل کرده و موجب شده مقامات نسبت به پیامدهای منفی تنفس در هوای آلوده هشدار دهند.

بیش از ۱۰۰ مورد حریق در دو ایالت نیوساوث ولز و ویکتوریا در شرق استرالیا گزارش شده که بسیاری از آن‌ها از ماه نوامبر آغاز شده‌ است. در این آتش‌سوزی‌ها دست‌کم چهار نفر کشته و بیش از ۶۸۰ خانه تخریب شده و همچنین یک میلیون هکتار زمین در آتش سوخته‌ است.

به گزارش ژاپن تودی، مقامات این کشور می‌گویند که با افزایش دما و شروع وزش باد این احتمال وجود دارد که شعله‌های آتش به مناطق پرجمعیت‌تر گسترش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha