• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98091914412
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس شرکت ملی نفت اردستان تشریح کرد

دلایل کمبود گاز مایع در اردستان

دلایل کمبود گاز مایع در اردستان

ایسنا/اصفهان رئیس شرکت ملی نفت اردستان گفت: کمبود گاز مایع در کل کشور به دلیل تفاوت قیمت بنزین با گاز است و بسیاری از مالکان خودروها ترجیح می‌دهند که از گاز مایع برای خودرو خود استفاده کنند.

مردم اردستان در چند روز اخیر در انتظار دریافت کپسول گاز ماندند و جایگاه‌های عرضه کپسول گاز تعطیل بود. برخی از شهروندان ساعت‌ها مقابل جایگاه‌های توزیع سیلندر گاز مایع معطل و منتظر می‌مانند تا بتوانند کپسول گاز مایع مورد نیاز خود را تأمین کنند و برای این مسئله متحمل هزینه‌های حمل و نقل فراوان و سردرگمی‌های بسیار می‌شوند.

آن‌ها خواستار رسیدگی مسئولان به وضعیت گرانی و نایابی کپسول‌های گاز مایع در این شهرستان هستند.

یکی از شهروندان اردستانی در این خصوص به ایسنا، گفت: برای تهیه کپسول گاز مایع به چند جایگاه توزیع کپسول مراجعه کردم اما موفق به تهیه کپسول نشدم.

یک راننده تاکسی نیز ادعا کرد: وقتی کپسول گاز را با قیمتی گزاف آن هم با ساعاتی معطل شدن تهیه می‌کنیم، آخر کار متوجه می‌شویم که کپسول‌ها به جای گاز از هوا پر شده‌اند و تنها با چند روز استفاده دوباره باید کپسول ۸۵۰۰ تومانی بخریم! این انصاف است؟

همچنین رئیس شرکت ملی نفت اردستان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: کمبود گاز مایع در کل کشور به دلیل تفاوت قیمت بنزین با گاز است و بسیاری از مالکان خودروها ترجیح می‌دهند که از گاز مایع برای خودرو خود استفاده کنند. برای همین تقاضا برای گازهای مایع بسیار زیاد شده است.

علی جعفری منش با بیان اینکه صادرات گاز مایع از دیگر دلایل کمبود آن در کشور و به تبع آن در استان اصفهان و شهرستان‌ها است، گفت: فرمانداری اردستان، اداره صنعت، معدن و تجارت و شرکت نفت را موظف کرده است که بازرسی دوره‌ای از مراکز توزیع داشته باشند و از صدور حواله‌های نامحدود جلوگیری کنند.

وی اضافه کرد: شرکت نفت اقدام دیگری که انجام داده صدور حواله‌های نفت برای اصناف بوده تا کسبه‌ها بتوانند از نفت سهمیه‌ای برای مغازه خود استفاده کنند. مصرف گاز مایع بیشتر در مشاغل تأسیساتی مصرف می‌شود و برخی از شهروندان هم برای مصرف در برخی روستاها متقاضی هستند.

رئیس شرکت ملی نفت اردستان با بیان اینکه در حال حاضر ۲ مرکز پخش گاز مایع در کل شهرستان اردستان فعالیت می‌کند، گفت: با رایزنی انجام شده با مرکز استان موقتاً در حال حاضر یکی از نمایندگی‌ها در اردستان هر سه مدل گاز مایع را دارد و با تأکید فرمانداری و شرکت نفت قرار شده است که به تعداد محدود به متقاضیان عرضه کند.

جعفری منش با بیان اینکه ماهانه بیش از ۳۵۰۰ سیلندر در شهرستان توزیع می‌شود که حتی نسبت به مدت مشابه افزایش هم داشته، گفت: مصرف گاز در شهرستان برای شهروندان کفایت می‌کند به شرطی صاحبان خودروهای سواری از آن استفاده نکنند.

همچنین رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اردستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: از آنجا که متولی تأمین گاز مایع در شهرستان شرکت نفت است و فقط نظارت بر قیمت بر عهده اداره ما است، گفت: در بازرسی‌هایی که انجام دادیم دو پرونده تخلف برای توزیع کنندگان گاز مایع تشکیل شده است.

رضا باقری با بیان اینکه یکی از دلایل کمبود گاز مایع عرضه آن در کل کشور است، گفت: استفاده بی‌رویه خودروهای سواری از گاز مایع یکی دیگر از دلایل کمبود آن در شهرستان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha