• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98092014721
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

کرمانشاه بهشتی برای سرمایه‌گذاران است

کرمانشاه بهشتی برای سرمایه‌گذاران است

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در بخش‌های مختلف گفت: با توجه به این ظرفیت‌ها و همچنین مشوق‌های موجود، کرمانشاه بهشتی برای سرمایه گذاران است.

هوشنگ بازوند در دیدار با سفیر ایتالیا به ظرفیت های ویژه کرمانشاه در منطقه غرب کشور اشاره کرد و گفت: جاذبه های گردشگری استان به عنوان ثروتی عظیم می تواند زمینه ساز توسعه پایدار شود و همین امر بسیار مورد توجه سرمایه گذاران خارجی نیز قرار گرفته است.

بازوند گفت: استان کرمانشاه ثروتمند و دارای پتانسیل ها و قابلیت های مناسبی به ویژه در حوزه گردشگری است و برای توسعه این بخش سندهای گردشگری تدوین شده است.

وی در ادامه از ظرفیت های بخش کشاورزی استان یاد کرد و افزود: امکانات و تسهیلات خوبی در حوزه کشاورزی برای متقاضیان سرمایه گذاری با رویکرد تولید محصولات صادرات محور و مورد نیاز بازار عراق فراهم است.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: علی رغم تحریم های ظالمانه امریکا، در خیلی از بخش های صادارتی نیز پیشرفت داشته ایم و می توان رشد ٤٥ درصدی صادرات به کشور عراق را ناشی از رونق مناسب تولید داخلی دانست.

استاندار کرمانشاه افزود: ما نگران تحریم آمریکایی ها نخواهیم بود و اعلام می کنیم در شرایطی با امنیت بالا و ریسک سرمایه گذاری پایین، زمینه فعالیت و همکاری مطلوب فراهم است.

جوزپه پرونه سفیر ایتالیا نیز در این نشست به تمایل و رغبت سرمایه گذاران ایتالیایی برای همکاری در ایران اشاره کرد و گفت: از مشارکت صورت گرفته در حوزه تجهیزات و تکنولوژی نیروگاه دالاهو می توان به عنوان دلیلی بر اثبات عدم تأثیرگذاری تحریم های امریکا بر روابط مشترک ایران و ایتالیا نام برد.

وی افزود: کرمانشاه بسیار غنی و مطلوب است و ماهم علاوه بر همکاریهای اقتصادی، در حوزه های فرهنگی و تبادل دانش و تجربه نیز با محوریت دانشگاه های ستان و با همکاری میراث فرهنگی اهتمام و تمایل داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha