• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98092015324
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی:

بخشنامه‌های متعدد باید تجمیع شود

بخشنامه‌های متعدد باید تجمیع شود

ایسنا/زنجان مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی گفت: باید تلاش شود تا رابطه بین صندوق‌دار و امانت‌دار منفی نشود؛ چراکه این افراد انتظار دارند پول آن‌ها با حفظ ارزش به کار گرفته شود تا دیگر دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند.

مصطفی سالاری ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل شرکت ایران ترانسفو برگزار شد، اظهار کرد: جدیت مسئولان استان در رفع مشکلات و موانع موجود، تکلیف ما را سنگین‌تر می‌کند، لذا هر تصمیمی که در این کارگروه اخذ شود، قطعا سازمان تامین‌اجتماعی متعهد به انجام آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری تعداد افرادی که بیمه بیکاری و بیمه مقرری‌بگیران دریافت می‌کنند هیچ‌گونه افزایشی نداشته است که این امر نشانه بسیار خوب و مهمی است، تصریح‌ کرد: از این رو می‌توان گفت که در موضوع اشتغال، استان زنجان در موقعیت و وضعیت بسیار مناسب و خوبی قرار دارد.

این مسئول در ارتباط با اقدامات سازمان تامین‌اجتماعی، بیان کرد: در روند کنونی سازمان، ۹۶۰۰ میلیارد تومان به‌صورت نقد هزینه می‌کند و ۲۵۰ هزار میلیارد تومان نیز طلبکار است.

سالاری افزود: ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مستمری‌بگیر وجود دارد که حدود ۲۰ تا ۳۰ سال کار و تلاش کرده‌ و به‌صورت امانت پول این افراد در صندوق وجود دارد و لازم است که به این تعهد عمل شود.

این مسئول در خصوص شرایط سازمان تامین‌اجتماعی نیز بیان کرد: شرایط سازمان تامین‌اجتماعی در حال حاضر رو به بهبود است و این روند رشد و بهبودی را می‌توان بر اساس حساب و کتاب‌های انجام شده به خوبی مشاهده کرد.

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در ارتباط با لزوم اهمیت دادن به بیمه‌شدگان، گفت: باید همکاری‌ها و تلاش‌ها بیشتر صورت گیرد تا بیمه‌شدگان هیچ‌گونه دغدغه‌ای نداشته باشند.

سالاری در ارتباط با تعدد بخشنامه‌ها نیز گفت: تعداد بخشنامه‌ها به ‌صورت مثال در بیمه مستمری‌بگیران ۸۰ مورد بوده و این در حالی است که بخشنامه‌های قبلی حذف نشده‌اند که نیاز است بخشنامه‌ها واحد و در هم ادغام و تجمیع شوند و بعد پیش‌نویس آن آماده و ابلاغ شود.

این مسئول در ارتباط با رسیدگی به امور برخی شرکت‌های استان نیز گفت: در مورد شرکت نخ‌تایر به معاونت اعلام می‌شود تا اعتبار مربوطه تامین شود و در ارتباط با شرکت روغن‌نباتی جهان نیز روند به صورت پلکانی است تا با مبلغ کمتر شروع شود. همچنین در رابطه با شرکت ایریکو جلساتی باید برگزار شود تا مسائل مربوط به ضبط ضمانت‌نامه‌ها مطرح شود و در آخر در ارتباط با سیمان زنجان ضمن قدردانی از تلاش استاندار زنجان جهت رفع مشکلات این شرکت اعلام می‌کنیم که سازمان تامین‌اجتماعی حاضر به همکاری با آن‌ها است.

در ادامه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز اظهار کرد: پس از آذرماه همه جلسات کارگروه به ریاست استاندار زنجان به خوبی برگزار شده است و زنجان نیز مانند کرمانشاه از لحاظ تعداد حضور استاندار در جلسه کارگروه آمار خوبی دارد.

ناصر فغفوری ادامه داد: ۵۸۶ مصوبه تاکنون اجرا و تعداد ۲۹۴ مصوبه نیز در دست اجرا است. همچنین لازم به ذکر است که ۸۶ درصد از مصوبات کارگروه تاکنون محقق شده است.

وی در ارتباط با فضای کارگروه‌ها، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ واحد تولیدی در استان زنجان تعطیل نشده و علاوه بر این تعداد ۶ واحد تولیدی نیز به بهره‌برداری رسیده است. علاوه بر این باید گفت که وضعیت اشتغال در استان رو به بهبود است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha