• پنجشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98092115749
  • خبرنگار : 50324

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس:

وحدت رمز پیروزی در مقابل توطئه‌های بیگانگان است

وحدت رمز پیروزی در مقابل توطئه‌های بیگانگان است
عکس آرشیوی است

ایسنا/بوشهر رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس عنوان کرد: تاریخ انقلاب نشان داده که هر وقت مورد حمله قرار بگیرد با تمام توان و با وحدت مثال زدنی از کشور دفاع می کند و وحدت رمز پیروزی ما در مقابل توطئه های اجانب است.

سردار محمدنبی رودکی پیش از ظهر امروز در یادواره سرداران و ۶۷۰ شهید شهرستان دشتستان اظهار کرد: جایگاه و امتیاز شهدا در نزد خداوند رفیع است چرا که زنده هستند و نزد پروردگار روزی می خورند. 

وی افزود: شهدا سرمایه های این مملکت بوده اند که با خداوند معامله کرده و مقرب درگاهش شده اند.

به گزارش ایسنا، رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس تصریح کرد: ملت ایران شروع کننده هیچ جنگی نخواهد بود اما تاریخ انقلاب نشان داده که هر وقت مورد حمله قرار بگیرد با تمام توان و با وحدت مثال زدنی از کشور دفاع می کند.

وی ادامه داد: در طول دوران دفاع مقدس، ۳۵ کشور پشت سر صدام بر علیه کشور ما جنگیدند اما همگان دیدند که چگونه حقانیت ما با وجود دستگاه مفسد سازمان ملل در آن دوران، پیروز جنگ اعلام شد.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس بیان کرد: یکی از رموز موفقیت کشور ما در دوران دفاع مقدس، قرار گرفتن پشت سر رهبری و گوش به فرمان بودن به سخنان ایشان بوده است.

فرمانده لشکر ۱۹ فجر در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران عنوان کرد: اگر امروز کشور ما دارای ساختار بازدارندگی مناسب و قدرت اول منطقه ای است به واسطه خون شهدا و تلاش های رزمندگانی است که با ایثار و از خودگذشتگی سبب برافراشتگی پرچم مقدس جمهوری اسلامی در صحنه های بین المللی شده اند. 

وی با اعلام این که اسلام به ما درس مقاومت آموخته است، گفت: در مکتبی پرورش یافته ایم که الگویش حضرت امام حسین (ع) بوده که هرگز زیر بار ظلم نرفته است.

رودکی گفت: در راستای دیپلماسی جنگ، نیاز است که نهضت خاطره گویی از دوران دفاع مقدس به خوبی تبیین شود.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با اعلام این که وحدت رمز پیروزی ما در مقابل توطئه های اجانب است، گفت: هدف از برگزاری یادواره های شهدا، تضمین، دفاع و صدور انقلاب در کنار یادآوری تلاش ها و مجاهدت های رزمندگان انقلاب، ایثارگران و شهدای عزیز و تکریم خانواده های معظم شهدا است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha