• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98092316555
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل آموزش‌وپرورش:

در لرستان بیش از ۴۰۰ کلاس درس یک نفر داریم

در لرستان بیش از ۴۰۰ کلاس درس یک نفر داریم

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: در استان بیش از ۴۰۰ کلاس درس یک نفر داریم.

رضا زینی‎وند مقدم اظهار کرد: قبلاً برای بزرگسالانی که در مدارس از راه دور تحصیل می‌کردند سرانه‌ای را در نظر می‌گرفتند و ما برای پرداخت مشکلی نداشتیم که البته بخشی از این سرانه پرداخت شده و بخشی پرداخت نشده است.

وی اضافه کرد: مدتی است که این سرانه به آموزش‌وپرورش داده نمی‌شود و به همین خاطر با مشکلاتی مواجه شدیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: ضرورت دارد کارگروهی متشکل از اداره کل زندان‌ها، نهضت سوادآموزی و آموزش‌وپرورش تشکیل و روی مبحث مالی این سرانه بزرگسالان که در مدارس راه دور تحصیل می‌کنند به نتیجه‌ای برسیم.

زینی‎وند مقدم با بیان اینکه در استان بیش از ۴۰۰ کلاس درس یک نفر داریم، افزود: در مجموع بیش از ۱۴۰ کلاس درس دوره متوسطه زیر نورم کشوری داریم و ۹۰ مرکز شبانه‌روزی نیز برای مناطق صعب‌العبور وجود دارد.

وی با بیان اینکه عدالت آموزشی کمی در استان اجرا شده و بیشتر به دنبال آموزش کیفی هستیم و تا پایان آذرماه ۶۰ درصد مدارس مناطق سیل‌زده که کانکس بودند احداث خواهد شد و این کانکس‌ها را برای مناطقی که نیاز به کلاس درس (یک کلاسه و سه کلاسه) دارند می‌فرستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان گفت: مدارس ۶ و ۹ کلاسه هم تا پایان امسال در مناطق سیل‌زده احداث خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha