• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98092417274
  • منبع : نمایندگی لرستان

ویدئوچک ۹۰ درصد تنش‌های لیگ برتر والیبال را کاهش می‌دهد

ویدئوچک ۹۰ درصد تنش‌های لیگ برتر والیبال را کاهش می‌دهد

ایسنا/لرستان والیبالیست تیم سایپا تأکید کرد: ویدئوچک ۹۰ درصد تنش‌های لیگ برتر را کاهش می‌دهد.

رضا صفایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اعتراض تیم‌ها به داوری‌ها، اظهار کرد: ویدئوچک نیاز والیبال ماست که هزینه آن زیاد است اما فدراسیون می‌تواند در این زمینه کارهایی انجام دهد.

وی ادامه داد: ویدئوچک مطالبه اصلی اهالی والیبال است و امیدواریم آقای داورزنی این امکان را فراهم کند و بخشی از مشکلات لیگ حل شود.

صفایی با بیان اینکه بدون شک ویدئوچک باعث کاهش بداخلاقی‌ها می‌شود، تاکید کرد: اگر لیگ ایران ویدئوچک داشته باشد، ۹۰ درصد تنش‌ها کاهش پیدا می‌کند.

این والیبالیست لرستانی بیان کرد: والیبال رشته‌ای دانشگاهی و سالم است که باید فرهنگ‌سازی کنیم و اجازه بداخلاقی ندهیم.

وی در ادامه بیان کرد: هواداران برخی از تیم‌ها فقط به تشویق تیم خودشان می‌پردازند اما تماشاچی‌هایی هم وجود دارند که خیلی بدرفتاری می‌کنند و انتظار می‌رود کمیته انضباطی با قاطعیت بیشتری برخورد کند.

صفایی گفت: اگر جو سالن‌ها خوب و تماشاگران آرامش داشته باشند بانوان و خانواده‌ها راحت‌تر به سالن می‌آیند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha