• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98092417356
  • خبرنگار : 90111

ایکاردی منتظر پاسخ نهایی یووه

ایکاردی منتظر پاسخ نهایی یووه

مهاجم پاری سن ژرمن هم‌چنان در انتظار یوونتوس است تا در صورت ارائه پیشنهاد خوب به سری A برگردد.

به گزارش ایسنا و به نقل از توتو اسپورت، ایکاردی بعد از جنجال‌های زیادی که داشت از اینتر جدا شد تا به صورت قرضی در پاری سن ژرمن بازی کند.

این مهاجم آرژانتینی در پاری سن ژرمن عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده و توانسته که کاوانی را نیمکت نشین کند.

او در پاری سن ژرمن ۱۰ میلیون یورو برای یک سال حقوق دریافت می‌کند که این دو برابر رقمی است که در اینتر دریافت می‌کند.

با توجه به پایان قرارداد کاوانی و جدایی او در زمستان و البته احتمال بالایی جدایی نیمار و ام‌باپه سران پاری سن ژرمن اصلا دوست ندارند که ایکاردی را از دست دهند و تلاش می‌کنند تا قرارداد او را در زمستان نهایی کنند.

توتو اسپورت نوشت که با وجود علاقه پاری سن ژرمن به تمدید قرارداد ایکاردی اولویت مدیر برنامه‌های این بازیکن، یوونتوس و رئال مادرید هستند تا جایی که همسر ایکاردی که مدیر برنامه‌های او نیز هست منتظر پیشنهاد یووه و رئال است و در صورتی که پیشنهاد این دو باشگاه نرسد او در پاری سن ژرمن باقی خواهد ماند.

ایکاردی در تابستان مورد توجه باشگاه یوونتوس قرار گرفت و یووه پیشنهاد معاوضه این بازیکن با دیبالا را داد که البته دیبالا قبول نکرد که راهی اینتر شود و در نهایت او در یووه باقی ماند و ایکاردی هم راهی پاری سن ژرمن شد.

اینتر برای فروش نهایی ایکاردی ۷۰ میلیون یورو می‌خواهد و پاری سن ژرمن مشکلی با پرداخت این رقم ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha