مهران صفری روز یکشنبه ۲۴ آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان که در سالن فرمانداری پلدشت برگزار شد با اشاره به اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و تاثیر آن در سرنوشت کشور و آینده اظهار کرد: حق رای برای همه است و این امر افتخار برگزاری ۴۰ سال انتخابات آزاد را نصیب کشور ایران کرده است.
وی با تاکید براینکه مردم پلدشت نیز با حضور پر شور خود در انتخابات ۲ اسفند ماه حاضر شده و سرنوشت کشور را رقم می زنند، افزود: ما خادمین مردم وظیفه داریم زمینه را برای مشارکت حداکثری آماده کنیم.
به گزارش ایسنا، فرماندار پلدشت افزود: در انتخابات آتی ۴۴ شعبه اخذ رای در شهرستان وجود دارد و حدود ۸۰۰ نفر برای این امر سازماندهی می شوند.
وی ادامه داد: انتخابات امسال در شهرستان با احراز هویت اشخاص با ثبت کدملی صورت می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین وحید طالبی امام جمعه شهرستان نیز با اشاره به انتخابات ازدیدگاه قرآن و اهل بیت گفت: ملت همیشه در صحنه بار دیگر با حضور خود در انتخابات سرنوشت خود را رقم می زنند و در کنار آن به فرامین الهی نیز جامه عمل می پوشانند.
وی با بیان اینکه مردم با حضور خود در انتخابات حماسه عظیم دیگری را خلق می کنند،تصریح کرد: رعایت قانون برای همه ضروری بوده و بر همه واجب است برای حضور حداکثری مردم تلاش کنند.
انتهای پیام
نظرات