• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98092518310
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک مسئول خبر داد

برف و باران چهارمحال و بختیاری را فرا می‌گیرد

برف و باران چهارمحال و بختیاری را فرا می‌گیرد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: از اواخر وقت امشب (دوشنبه) سامانه بارشی وارد چهارمحال و بختیاری خواهد شد، به طوری که تمام نقاط استان از بارش برف و باران برخوردار می‌شوند.

مهرداد قطره در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: صبح امروز شهرکرد با ۹ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین مرکز استان کشور و شهرستان کوهرنگ با ۱۴ درجه زیر صفر سردترین نقطه کشور گزارش شد.

وی افزود: در حال حاضر ارتفاع برف موجود در شهر چلگرد به ۸۵ سانتی‌متر رسیده است.

قطره با اشاره به اینکه سامانه بارشی از اواخر وقت امشب وارد استان می‌شود، تصریح کرد: تمام نقاط استان از بارش برف و باران برخوردار خواهند شد، اما عمده بارش‌ها برای مناطق جنوب و غرب استان است.

وی گفت: طی امشب و فردا صبح بیشتر محورهای استان لغزنده است و به دلیل بارش برف در گردنه‌های کوهستانی تردد با زنجیرچرخ امکان‌پذیر خواهد بود.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان ادامه داد: این سامانه بارشی تا اواسط ظهر فردا در سطح استان فعال است، همچنین برای روز چهارشنبه در برخی از نقاط استان بارش پراکنده برف پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: برای روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه کاهش محسوس دمای هوا وجود دارد، به طوری که دمای هوای استان چهار تا پنج درجه سردتر خواهد شد.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بارش‌ها در استان نسبت به میانگین بلندمدت، ۲۱ درصد کاهش دارد که این سامانه بارشی کمبودها را جبران نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha