دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۸
منبع: نمایندگی خوزستان
بازسازی و نوسازی بیش از ۸۰ درصد تاسیسات نفتی مسجدسلیمان

یک مسئول عنوان کرد

بازسازی و نوسازی بیش از ۸۰ درصد تاسیسات نفتی مسجدسلیمان

خوزستان (ایسنا) - مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد تجهیزات و تاسیسات نفتی بازسازی و نوسازی شده است، گفت: با بهسازی که در تجهیزات و تاسیسات شرکت انجام‌ گرفته، برنامه تولید نفت در شرکت به میزان ۱۰۵.۷ درصد محقق شد.

قباد ناصری در نشست خبری که امروز، ۲۵ آذرماه در حاشیه یازدهمین نمایشگاه صنعت نفت خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در۶ ماهه نخست امسال توانست ۵.۷ درصد فراتر از تعهد خود، کار تولید را انجام داد. همچنین توانستیم کار راهبری بیش از ۲ هزار کیلومتر خط لوله جریانی و انتقالی را اجرایی کنیم.

وی افزود: این شرکت علاوه بر تولید نفت و گاز به محیط زیست توجه ویژه دارد و کار کاشت درختان در اطراف میدان‌های عملیاتی، توزیع بیش از۵۰ هزار اصله نهال میان شهروندان، خرید دستگاه‌های MOS و MOT برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست و... از جمله اقدامات انجام گرفته در این زمینه است.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان تصریح کرد: واحد بهره‌برداری نمره ۹ که بوی نفت و گاز آن، مردم منطقه را اذیت می‌کرد حذف شده و واحد بهره‌برداری تمبی را احداث و جایگزین آن کرده‌ایم.

ناصری ادامه داد: در ۸ ماهه امسال ۳۲۰ میلیارد تومان در بحث خدمات کالا هزینه شده که حدود ۹۵ درصد از این مبلغ از استان خوزستان و شهرستان مسجدسلیمان و باقی مانده این اعتبار به دلیل تامین نشدن، از خارج استان تامین شده است.

وی با اشاره به فعالیت این شرکت در حوزه ورزش گفت: ۲۴ رده ورزشی قهرمانی و ۱۴ رده ورزشی همگانی در شرکت وجود دارد. همچنین یک تیم در لیگ برتر داریم که اکنون شرایط مطلوبی دارد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان با اشاره به فرسوده بودن تاسیسات عنوان کرد: این شرکت یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های بهره‌بردار خاورمیانه است و از نظر گستره جغرافیایی بزرگترین شرکت با بیشترین پراکندگی است اما باوجود این پراکندگی و قدمت تاسیسات، خطوط لوله و... کار بهره‌برداری به نحو احسن در این شرکت در حال انجام است.

ناصری عنوان کرد: به دلیل پایش مستمری که بر روی خطوط لوله، تاسیسات و تجهیزات انجام می‌گیرد، هیچ گونه آلودگی زیست محیطی در منطقه نداشته‌ایم.

به گزارش ایسنا، وی عنوان کرد: در ۳ سال گذشته ۵ واحد بهره‌برداری و نمک‌زدایی بازسازی و بهسازی شده‌اند و باقی تاسیسات نیز اکنون در حال بازسازی و بهسازی هستند.

ناصری ا