به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در حالی که اسرائیل محدودیتهایی را برای سفر مسیحیان نوار غزه اعمال کرده بود، مقامات رژیم صهیونیستی با تغییر در سیاست قبلی خود، به مسیحیان نوار غزه اجازه میدهند تا در ایام کریسمس به شهرهای مقدس بیت لحم و قدس سفر کنند.
در همین راستا، دفتر روابط نظامی تل آویو با فلسطینیان در ۱۲ دسامبر اعلام کرده بود که بنا به "دستورات امنیتی" مسیحیان غزه میتوانند برای تعطیلات کریسمس به خارج از فلسطین اشغالی سفر کنند، اما اجازه ندارند به کرانه باختری و اراضی اشغالی داخلی سفر کنند.
این در حالی است که دفتر روابط نظامی تلآویو با فلسطینیان در صفحه کاربری خود در توییتر اعلام کرد که مدیر این دفتر تصمیم گرفته به مناسبت ایام کریسمس اقدامات خود را به نفع مسیحیان نوار غزه توسعه بدهد و این محدودیتها را تسهیل کند.
انتهای پیام
نظرات