• شنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98101410351
  • خبرنگار : 71592

افزایش پرواز هواپیماهای اسرائیل بر فراز لبنان

افزایش پرواز هواپیماهای اسرائیل بر فراز لبنان
عکس تزئینی است

رسانه‌های لبنان امروز (شنبه) اعلام کردند، در پی حمله تروریستی آمریکا به بغداد، هواپیماهای رژیم صهیونیستی به صورت گسترده در طول شب گذشته در آسمان بیروت و مناطق جنوبی لبنان به پرواز درآمدند.

به گزارش ایسنا، سایت النشره به نقل از منابعی علام کرد، هواپیماهای اسرائیلی در پی حمله جنایت‌کارانه آمریکا و شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بغداد به پرواز درآمدند.

به گفته این منابع، پرواز این هواپیماها تا صبح امروز به طول انجامید و علاوه بر اراضی اشغالی مناطق مختلف لبنان از جمله بیروت و مناطق جنوبی هم‌مرز با این اراضی را در برداشت.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بامداد جمعه به نزدیکی فرودگاه بغداد حمله کرد و در جریان آن سردار سلیمانی و فرماندهان سازمان حشد شعبی عراق و در رأس آنها ابومهدی المهندس، معاون این سازمان به شهادت رسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha