• یکشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 98101511092

برای اولین بار در کشور

شورای حل اختلاف ویژه عشایر در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

شورای حل اختلاف ویژه عشایر در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیر امور عشایری استان کرمانشاه، برای اولین بار در کشور شورای حل اختلاف ویژه عشایر در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود.

 بهزاد محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ بین امور عشایری و دادگستری استان برای راه‌اندازی شورای حل اختلاف ویژه عشایر در کرمانشاه برای اولین بار در کشور، گفت: تفاهم‌نامه‌ای به این منظور منعقد شده و کارهای اولیه برای راه اندازی این شورای حل اختلاف در حال انجام است و به زودی مشکلات عشایر در این شورا مطرح  و حل و فصل خواهد شد.

مدیر امور عشایری استان کرمانشاه اضافه کرد: با راه اندازی این شورا کاهش مراجعات عشایر را به دادگستری شاهد خواهیم بود و این مسئله منجر به احیای فرهنگ ریش سفیدی برای ایجاد صلح و سازش بین عشایر خواهد شد.

سرعت بخشی رسیدگی به دعاوی جامعه عشایری، جلوگیری از اطاله دادرسی در کنار حل و فصل آسان مشکلات و عدم تشکیل پرونده‌های قضایی و واگذاری حل مشکلات به ریش سفیدان از اهداف راه اندازی شورای حل اختلاف ویژه عشایر در استان کرمانشاه است که محمدی به آنها اشاره کرد.

محمدی افزود: با راه اندازی شورای حل اختلاف ویژه عشایر تمامی مسائل عشایر استان شامل اختلافات فردی و قومی قبیله ای در این شورا مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. 

محمدی با بیان اینکه 4.2 درصد جمعیت استان کرمانشاه عشایر هستند، گفت: جامعه عشایری استان کرمانشاه شامل 14 هزار خانوار با  80 هزار نفر جمعیت است که 6.7 درصد جمعیت عشایری کشور را شامل می شوند.
  
انتهای پیام