• شنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98102116082
  • خبرنگار : 71549

کوسه یک فوتبالیست آلمانی را خورد!

کوسه یک فوتبالیست آلمانی را خورد!

اریک بیریگیتی در ساحلی در استرالیا دچار حادثه شد و جانش را از دست داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، یک بار دیگر فوتبال به خاطر کشته شدن یک بازیکن در ماتم فرو رفت. اریک بیریگیتی که برای تیم هاستینگ برونکوس نیویورک بازی می‌کرد برای تعطیلات کریسمس به استرالیا رفت که این سفر به یک تراژدی تبدیل شد.

بازیکن ۲۱ ساله آلمانی در نزدیکی ساحل قرار داشت اما کنترل خود را از دست داد و در منطقه‌ای که صخره‌ها وجود داشتند، سقوط کرد. او اسیر موج‌ها و در نهایت با حمله کوسه‌ها روبرو شد. دوستانش سعی کردند بیریگیتی را نجات دهند اما تلاششان بی نتیجه ماند. آنها سریع به مسئولان خبر دادند و هشتم ژانویه پیکر بی جان بازیکن آلمانی را که با حمله کوسه‌ها روبرو شده بود پیدا کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha