• چهارشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 98102519637
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد:

اختصاص 140 میلیارد ریال تسهیلات به سه طرح گردشگری در ایلام

اختصاص 140 میلیارد ریال تسهیلات به سه طرح گردشگری در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از اختصاص 140میلیارد ریال تسهیلات بانکی به سه طرح گردشگری استان خبر داد.

«عبدالمالک شنبه‌زاده» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: از محل منابع صندوق توسعه ملی مبلغ 140میلیارد ریال به اجرای سه طرح گردشگری در ایلام اختصاص یافته ، در حالی که حجم سرمایه‌گذاری برای  این طرح‌ها 240 میلیارد ریال با پیش‌بینی اشتغال‌زایی 45 نفر در شهر ایلام است.

وی با بیان اینکه این سه طرح گردشگری شامل هتل چهار ستاره و دو مجتمع گردشگری پذیرایی است، گفت: از هر فرصتی برای رونق سرمایه‌گذاری در عرصه گردشگری استان استفاده می‌شود و معتقدم اگر  به‌طورجدی به مسئله گردشگری پرداخته شود و همکاری لازم در ارائه وام‌های مناسب انجام شود در این بخش رشد و پیشرفت خوبی خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha