• چهارشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 98102519850
  • خبرنگار : 50046

بازدید بیش از 36 هزار نفر از موزه‌های خراسان شمالی

بازدید بیش از 36 هزار نفر از موزه‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی گفت: طی 9 ماهه امسال، 36 هزار و 834 نفر از موزه‌های استان بازدید کردند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش 4 برابری داشته است.

علی مستوفیان اظهار کرد: میزان بازدیدها از موزه‌های استان در 9 ماه نخست سال گذشته، 9 هزار و 181 نفر بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی، وی با بیان اینکه موزه فرش شیروان نیز تجهیز شده است، عنوان کرد: این موزه پس از 10 سال که فرش‌ها در محل انباری عمارت مفخم نگهداری می‌شد، تجهیز و آماده بهره‌برداری است و به‌زودی در معرض نمایش عموم قرار می‌گیرد.

در حال حاضر موزه‌های عمارت مفخم در بجنورد، قلعه جلال‌الدین گرمه، گرمابه و تاریخ شهر جاجرم، گرمابه و تاریخ شهر فاروج و موزه تاریخ شهر شیروان فعال بوده و دو موزه نیز با مجموع مساحت هزار و 500 مترمربع در آشخانه و اسفراین در دست احداث است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha