• چهارشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98102519963
  • خبرنگار : 50204

استاندار:

مکاتبات لازم برای اختصاص ۵۰ هکتار زمین به دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی انجام شود

مکاتبات لازم برای اختصاص ۵۰ هکتار زمین به دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی انجام شود

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: مکاتبات لازم توسط دانشگاه فرهنگیان انجام شود تا بتوان ۵۰ هکتار زمین را برای جبران کمبود فضای آموزشی در اختیار این دانشگاه قرار داد.

سیدعلی آقازاده، امروز چهارشنبه در کمیته استانی هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی تصریح کرد: در سال های گذشته حدود ۱۰۰ هکتار زمین در حدفاصل مجتمع دانشگاهی آزاد اسلامی اراک و پارک علم و فناوری، توسط راه و شهرسازی به منظور توسعه در اختیار دانشگاه آزاد گذاشته شده بود اما به دلیل عدم استفاده، این واگذاری لغو شد. مکاتبات لازم برای اختصاص 50 هکتار از این زمین به دانشگاه فرهنگیان انجام شود.

سرپرست مدیریت امور پردیس های فرهنگیان استان مرکزی نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه نوپا و ماموریت گرا برای تربیت معلم است. اخیرا از سوی سازمان مرکزی آیین نامه تشکیل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان در هر استان ابلاغ شده که توسعه و اشاعه فعالیت‌های خیریه برای کمک به زیرساخت‌های دانشگاه و ... از جمله وظایف این بنیاد است.

مجتیی حیدری در خصوص آمار دانشجویان پردیس شهیدباهنر برادران افزود: ۶۶۹ دانشجو در این پردیس تحصیل می‌کنند که ۶۵ دانشجوی ورودی سال ۹۵ در مهرماه ۹۹ فارق‌التحصیل می‌شوند، همچنین در پردیس خواهران نیز در حال حاضر ۸۷۰ دانشجو در حال تحصیل هستند که امسال ۵۰ نفر فارغ‌التحصیل می‌شوند.

وی تصریح کرد: امسال ۲۴۷ نفر در پردیس برادران و ۲۶۳ نفر در پردیس خواهران وارد شده‌اند.

حیدری بیان کرد: در راستای ایاب و ذهاب دانشجویان بویژه خواهران، مشکلاتی وجود دارد که نیاز است شهرداری دو دستگاه اتوبوس به این مهم اختصاص دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha