• پنجشنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۸ / ۲۳:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98102620627

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی عنوان کرد؛

انتخاب شورای آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی به‌عنوان شورای برتر

انتخاب شورای آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی به‌عنوان شورای برتر

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: شورای آموزش و پرورش استان جزو شوراهای برتر انتخاب شده و بناست صبح شنبه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از استان‌های برتر از جمله خراسان رضوی تقدیر و تشکر شود.

قاسمعلی خدابنده امروز پنجشنبه ۲۶ دی ماه در گردهمایی سالانه شوراهای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی که در سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش نماد تجلی مشارکت در آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت‌های بومی، محلی و منطقه‌ای است. در طول یک سال گذشته شورای آموزش و پرورش استان جلسات و مصوبات خوبی داشت که این سومین جلسه در خدمت وزیر بوده و یک جلسه در خدمت سرپرست وزارت آموزش و پرورش بودیم، بنابراین کیفیت جلسات و مصوبات شورا بسیار کارگشا بوده است.

وی افزود: شوراهای آموزش و پرورش شهرستان‌ها در طول یک سال گذشته با برگزاری جلسات و مصوبات خوبی که داشتند، بخشی از مشکلات آموزش و پرورش را مرتفع کردند. قانون شوراهای آموزش و پرورش، قانون‌ مترقی و پیشرفته‌ای است که از باب تفویض اختیارات و واگذاری اختیارات به شهرستان‌ها، مناطق و استان‌ها کار را برای اجرا پیش‌بینی کرده تا بتوانیم مشکلات را با توجه به ظرفیت‌های هر منطقه برطرف و آموزش و پرورش را در مسیر خود هدایت و کمک کنیم.

خدابنده با بیان اینکه آموزش و پرورش برای بهره‌مندی از منابع مالی و مادی در طول یک سال گذشته برنامه‌های خوبی داشته است، عنوان کرد: نیروی انسانی و مصوبات جلسات مختلف در شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان موجب شده که علیرغم کمبود ۱۶ هزار نفری نیروی انسانی استان سال تحصیلی را خوب شروع‌ کنیم. کمک خیرین در طول سال تحصیلی گره‌گشا بود و با کمک آنها توانستیم بسیاری از مشکلات در فضای آموزشی را مرتفع کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: شورای آموزش و پرورش استان جزو شوراهای برتر انتخاب شده و بناست صبح شنبه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از استان‌های برتر از جمله خراسان رضوی تقدیر و تشکر شود.

وی با اشاره به اینکه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان نیز در طول سال گذشته با برگزاری جلسات منظم رتبه برتر را در سطح کشور کسب نمود، تصریح کرد: در حوزه سوادآموزی اتفاقات بسیار خوبی در استان افتاد. احداث و راه‌اندازی بیش از ۱۰۰ مرکز یادگیری و یاددهی در مناطق محروم و حاشیه شهر مشهد کمک بسیار زیادی کرده که مهارت‌آموزی را ترویج دهیم. تحت پوشش قرار دادن بیش از ۲۶ هزار نفر در دوره سوادآموزی از جمله اقداماتی بوده که سال گذشته اجرا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha