• شنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98102821581
  • خبرنگار : 50182

استاندار کرمانشاه:

برای آماده سازی بهتر مرز "خسروی" 250 میلیارد تومان می‌خواهیم

برای آماده سازی بهتر مرز "خسروی" 250 میلیارد تومان می‌خواهیم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه اعتبار لازم برای آماده سازی هرچه بیشتر و بهتر مرز خسروی در اربعین سال آینده را بیش از 250 میلیارد تومان برآورد کرد.

هوشنگ بازوند در جلسه امروز (28 دی) ستاد اربعین استان با بیان اینکه مرز خسروی در اولین سال میزبانی خود سربلند بیرون آمد، گفت: تمام تلاش ما این است سال آینده در کنار اینکه میزبان تعداد زوار بیشتری باشیم، بتوانیم خدمات شایسته تری را هم ارائه کنیم.

وی با اشاره به نیازهای بسیار مرز خسروی جهت آماده سازی برای تردد بیشتر زوار گفت: با توجه به برآوردی که صورت گرفته حدود 250 میلیارد تومان برای انجام کارهای باقی مانده نیاز است که در همین راستا درخواست اختصاص بودجه داده ایم که قرار است هفته آینده در صحن علنی مجلس طرح و در خصوص آن تصمیم گیری شد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید بسیاری خدمات در مرز بصورت ثابت باشد، گفت: ایجاد یک موکب ثابت و سرویس های بهداشتی ثابت در مرز یک ضرورت است.

بازوند با اشاره به مشکلات بسیار زوار در منظریه عراق به دلیل نبود زیرساخت ها گفت: برای ساماندهی این وضعیت باید ظرف 10 روز آینده فرماندار قصرشیرین و خانقین در این زمینه بحث و گفت و گو کرده و به یک جمع بندی برسند تا در مرحله بعد بتوانیم این جمع بندی را با همکاری استاندار دیاله به یک تفاهم نامه تبدیل کنیم.

استاندار کرمانشاه بر اصلاح جاده های دستری به مرز تاکید کرد وافزود: علاوه بر این باید گازکشی مرز خسروی هم برای انتقال آشپزخانه به این مرز انجام شود.

وی افزود: در خصوص درب خروجی مرز هم باید تلاش کنیم جهت پیشگیری از ازدحام هنگام عبور از این در، فاصله گیت های ایرانی و عراقی را افزایش دهیم تا از تجمع جمعیت در فاصله کوتاه پیشگیری شود.

بازوند بر تامین روشنایی کمربندی قصرشیرین هم تاکید کرد و افزود: در بحث پارکینگ ها مشکل خاصی فعلا نداریم.

بازوند در پایان عامل اصلی بازگشایی این مرز بعد از هفت سال را حاصل همت سردار  شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزم شهیدش ابومهدی المهندس عنوان کرد وافزود: بازگشایی این مرز بدون اغراق یادگار این دو سردار عزیز است و برای ممانعت از بسته شدن مرز از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha