• شنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98102821794
  • خبرنگار : 71610

اتحادیه اروپا کمک‌های مالی به ترکیه را کاهش می‌دهد

اتحادیه اروپا کمک‌های مالی به ترکیه را کاهش می‌دهد

رسانه‌های آلمانی از کاهش ۷۵ درصدی کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به ترکیه در سال جاری میلادی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، گروه رسانه‌ای فونکه با استناد به نامه‌ای که جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به پارلمان اروپا ارسال کرده است، اعلام کرد که کمک‌های مالی این اتحادیه به ترکیه برای سال ۲۰۲۰ به شدت کاهش می‌یابد.

طبق این گزارش، بورل در نامه خود به پارلمان اروپا اطلاع داده است که کاهش کمک‌های مالی به آنکارا به دلیل "حفاری غیرمجاز" برای استخراج گاز در دریای مدیترانه و نزدیکی سواحل قبرس و همچنین ورود ارتش ترکیه به شمال سوریه در اکتبر گذشته صورت می‌گیرد.

گروه رسانه‌ای فونکه در ادامه گزارش داد که طبق نامه بورل به پارلمان اروپا، کمک‌های مالی اتحادیه اروپا به ترکیه برای سال ۲۰۲۰ تا حدود ۷۵ درصد کاهش می‌یابد. اما این کاهش کمک‌ها شامل کمک‌های اتحادیه اروپا به ترکیه در چارچوب توافقنامه پناهندگان نمی‌شود.

این گروه رسانه‌ای در ادامه به نقل از کمیسیون این اتحادیه اعلام کرد که ترکیه در سال جاری میلادی تنها ۱۶۸ میلیون یورو از کمک‌های اروپا به منظور آماده سازی خود برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت می‌کند و ۱۵۰ میلیون یورو از کمک‌های امسال به ترکیه به برنامه‌های توسعه دموکراسی و حاکمیت قانون و ۱۸ میلیون یورو نیز به برنامه توسعه مناطق روستایی اختصاص داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha