• دوشنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۸ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98102922102
  • خبرنگار : 71234

با اشاره به بیانات اخیر رهبری

جاسمی: مقاومت جزو فرهنگ ایران است

جاسمی: مقاومت جزو فرهنگ ایران است

یک عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مقاومت در برابر استکبار تبدیل به فرهنگ ما شده است، گفت: مردم با حضور و مشارکتی کم‌نظیر در انتخابات سیلی محکم سیاسی به آمریکا خواهند زد.

سید قاسم جاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران گفت: اتفاقات تلخی در دی‌ماه برای مردم و کشور رخ داد که باعث نگرانی‌ها و نارضایتی‌های فراوان به خصوص درباره‌ی ترور سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی شد بعد از آن برادران سپاه که از مدافعان امنیت کشور هستند اشتباهی انجام دادند که همه اینها باعث نگرانی‌ها و اما و اگرها و سوالات مختلف شد. لازم بود رهبری ورود کرده و به طور مستقیم تدبیر عالمانه‌ای داشته باشند. ایشان در نماز جمعه مستقیم با مردم صحبت کردند بیاناتی که در سراسر جهان منعکس شد و دشمنان فهمیدند که مردم ما انقلابی، ولایی و وطن دوست هستند.

وی ادامه داد: دشمنان فهمیدند مردم ما منزلت سربازان و سرداران خود را می‌دانند و نمی‌توانند بین آحاد مردم تفرقه، تشتت و نفوذ ایجاد کنند، چون صفوف آنها مستحکم است. رهنمودهای حکیمانه و عالمانه مقام معظم رهبری باعث وفاق و همدلی بعد از شیطنت‌های دشمن شد ان‌شاءالله مردم ما هم در پاسخ، حضور پرشکوهی در پای صندوق‌های رای داشته و بعد از سیلی به آمریکا در حمله موشکی به پایگاه‌هایش در عراق سیلی محکم دیگری از جنس سیاسی‌ را خواهند زد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان این‌که مقاومت در خون مردم ما رخنه کرده است، افزود: مقاومت تبدیل به فرهنگی شده است که از ابتدای انقلاب امام خمینی (ره) به آن تاکید داشتند مقاومت و ایستادگی مقابل استکبار وجود دارد منتها باید بیشتر شود. قطعا ما در مقابل دشمن سربلند و با عزت خواهیم بود و در برابر تحریم‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی ایستادگی می‌کنیم چون مردم ما کشورشان را دوست دارند و می‌دانند با مقاومت و پایمردی می‌توانند از کشور دفاع کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha