• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98110100416
  • منبع : نمایندگی گیلان

ممانعت از فروش پرندگان شکارشده در بازارهای سنتی لنگرود

ممانعت از فروش پرندگان شکارشده در بازارهای سنتی لنگرود

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: فروش پرندگان شکار شده ممنوع است و از عرضه آنها در بازارهای سنتی این شهرستان ممانعت شد.

امین نجات در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تالاب‌کیاکلایه و آب‌بندان‌های چاف و چمخاله از مهمترین زیستگاه‌های زمستان‌گذرانی پرندگان مهاجر این شهرستان هستند، گفت: امسال جمعیت پرندگان مهاجر فرود آمده در این شهرستان مطلوب است و میزان دقیق آن پس از سرشماری نهایی اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شکار پرندگان مهاجر به افرادی که مجوز دارند بلامانع است، افزود: اما با فروش پرندگان شکار شده به جد برخورد می‌شود.

نجات ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مکانهایی که در شهرستان لنگرود متخلفان پرندگان شکار شده را درآن به فروش می رسانند، بازار ماهی فروشان لنگرود است که به طور مرتب در حال پایش است.   

رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود گفت: طی عملیاتی توسط ماموران و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان، در این بازار پایش انجام و از عرضه و فروش پرندگان وحشی ممانعت شد.

 وی افزود: با مرتکبین جرایم شکار و صید و فروش پرندگان برابر قانون برخورد قاطع خواهد شد.

نجات  با بیان اینکه علیرغم تذکرها سه نفر از متخلفان که در این بازار همچنان به فروش پرندگان شکار شده اقدام می‌کردند، به دادگاه معرفی شدند، گفت: حمل، عرضه و فروش جانوران وحشی جرم بوده و قانونگذار مجازات حبس و جزای نقدی را برای جرم مذکور پیش بینی کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha